ye-logo.v1.2

Кінотеатр ім. Шевченка отримав нового директора (ОНОВЛЕНО)

Культура 5590
з архіву
Фото: з архіву

Над колективом кінотеатру повисла загроза скорочення.

Сьогодні, 26 травня, трудовому колективу хмельницького кінотеатру ім. Шевченка був представлений новий директор — 42-річний Костянтин Костенко.

“Так, Костянтин Костенко очолив кінотеатр. Його представив заступник міського голови Григорій Давиденко. На черзі планується закупити 3-D обладнання. Підприємство у занепаді, дистриб'ютори не постачають фільмів”, - розповів начальник управління культури і туризму Альбін Тарчевський.

Проте призначення нового директора кінотеатру ім. Шевченка не розвіяло хмари над закладом.

“Ми працюємо до 1 червня, а далі, що буде невідомо. Колектив хочуть скоротити і залишити лише директора, бухгалтера, інженера та прибиральницю. Ми працюємо лише на 0,75% ставки, але готові аби її скоротили до 0,50%. Тут усе життя пропрацювали, куди ж ми підемо?”, - скаржиться працівниця кінотеатру Валентина Олександрівна.

Довідка

Костянтин Костенко народився 1971 року в селі Ямпільчик Чемеровецького району Хмельницької області. Вищу освіту за спеціальністю правознавство здобув у 1999 році після закінчення Хмельницького інституту регіонального управління та права.
Працював за фахом на підприємствах міста. До призначення директором міського комунального підприємства - кінотеатр ім. Т.Г.Шевченка обіймав посаду юриста, керівника юридичного відділу товариства з обмеженою відповідальністю «Агроюрсервіс».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую