ye-logo.v1.2

Злива не зіпсувала концерт гурту «Мотор'ролла» у Хмельницькому, рятували парасольки і гарний настрій

Культура 4289

Меломани насолоджувались піснями хмельницьких музикантів, попри дощ.

Із Днем міста хмельничан привітав гурт «Мотор'ролла», подарувавши кілька десятків пісень, які присутні на концерті із задоволенням підспівували. Упродовж усього виступу не вщухав дощ, проте драйвового настрою не зіпсувала навіть злива.

Гурт «Мотор'ролла» зібрав під сценою навпроти кінотеатру імені Т.Шевченка меломанів різного віку, від зовсім маленьких до вже дорослих. Від зливи хмельничани не втікали, рятувались парасольками. Дехто лише сьогодні дізнався, що цей відомий гурт народився саме у Хмельницькому.

«Мені «Мотор'ролла» подобається ще зі школи. У хлопців чудова музика і слова, які мають сенс. Моя улюблена пісня «Восьмий колір». Вони її сьогодні заспівали, це неймовірно втішило. Соромно зізнатись, але я не знала, що це хмельницький гурт», - говорить Марія Данілкова.

Та лідер «Мотор'ролли» Сергій «Сєня» Присяжний кілька разів нагадав глядачам, що гурт хмельницький, тому сьогодні – спільне свято. Після концерту учасники гурту із задоволенням роздавали автографи та фотографувалися з усіма фанатами.

«Якось незручно вітати хмельничан у такому форматі, бо я такий, як і ми всі. Пишаюся тим, що не вважаю себе зіркою. Чому? Тому що мене щодня можна побачити у сквері імені І.Франка: я там бігаю і гуляю з собакою. Це дає мені право звертатися до хмельничан як до близьких людей. Я хочу привітати своїх друзів зі святом, подякувати організаторам за таку зустріч нас із нами, хмельничанами. Хочу побажати розбудовувати наше місто, воно гарне, нам є чим пишатися», - сказав газеті «Є» Сергій Присяжний.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую