ye-logo.v1.2

“Будемо боротися за перемогу до останнього!”

Культура 2091
Фото: Валерій Іванюк

Наталя Валевська та Тетяна Фтемова залишилися у проекті “Народна зірка”, незважаючи на те, що лікарі заборонили Тетяні співати

Без заперечень, дует співачки Наталі Валевської та кам'янчанки Тетяни Фтемової – справжнє диво третього сезону шоу “Народна зірка”, що виходить на каналі “Україна”. Саме вони не лише підкорили своїми виступами журі конкурсу, гостей проекту Лоліту Мілявську, Ігоря Крутого та Ірину Алегрову, а й встановили рекорд проекту “Народна зірка”, п'ять ефірів поспіль завоювавши максимальні оцінки журі й отримавши найбільшу кількість глядацьких sms-голосів.
Щоразу збираючи шквал оплесків, Наталя та весела “пампушечка” Тетяна, впевнено йшли до перемоги. Вона так їй потрібна! Та події останніх двох тижнів поставили під загрозу її мрії. Практично щоефіру члени журі радили дівчині сісти на строгу дієту. Легендарна кіноактриса Барбара Брильська навіть кілька разів запрошувала Таню до себе у Варшаву на курси схуднення. Звісно ж, після цих слів терпіння Тані луснуло! Дівчина зважилася на радикальний метод – вона перестала їсти! Як результат цієї дієти – через кілька голодних днів дівчина втратила свідомість просто на репетиції.
Тоді лікарі, котрі оглядали Тетяну, приголомшили співачку невтішним діагнозом. “Медики виявили у неї досить велику пухлину на щитовидці, – розповіла Наталя Валевська, котра чи не найбільше підтримує нині Тетяну. – Якщо Тані зроблять операцію, то вона не зможе співати приблизно рік. Але ми вирішили не здаватися! Тані дуже потрібна ця перемога! З кожним днем Таня розквітає все більше і більше. Ми робимо все, щоб вона стала справжньою Народної Зіркою, але підтримка глядачів особливо важлива і для нас. Дякуємо всім, хто за нас вболіває!”.
“Я відчувала, що з горлом щось не так, – зізналася на зйомках шоу Тетяна Фтемова. – Але тоді мене запевнили, що це завжди буває перед прямим ефіром. А тепер, коли я знаю, що в мене пухлина, я дуже боюся. Але співати я хочу і буду! Навіть незважаючи на застереження лікарів!”
Тож вболівайте за наших землячок у суботу під час прямого ефіру на телеканалі “Україна” та підтримайте їх під час смс-голосування. Наталя Валевська та Тетяна Фтемова таки заслуговують на перемогу!

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую