ye-logo.v1.2

Маленькій гречанській красуні замість корони вручили... капелюшок

Культура 2786
Фото: Громадянин

Спортивнокультурний центр (СКЦ) «Плоскирів» щороку проводить конкурс дитячої краси.

І ось знову в оновленому залі центру відбулося змагання, яке вже стало традиційним для жителів мікрорайону Гречани. Отже, цьогорічний захід мав назву «Міс Золота Осінь».
Позмагатися за корону красуні прийшло шість дівчаток віком від шести до дев’яти років. У атмосферу казковості занурилися не лише учасниці, а й усі, хто завітав чи то повболівати, чи то просто подивитися. Дівчатка показували аудиторії свої таланти, розповідали про свої мрії, красувалися у гарних вбраннях. У перервах між номерами гостей розважали шоубалет «Стиль» та інші танцювальні гурти. Тому глядачі могли насолодитися сучасними спортивними танцями, брейкдансом тощо, чого, до речі, можна навчитися у СКЦ «Плоскирів».
Жодна конкурсантка не залишилася обділеною, оскільки кожній був присвоєний титул: Міс Оригінальність, Артистичність, Грація, Чарівність тощо. Почесне звання «Міс Золота Осінь» виборола шестирічна Дар’я Рак. Новий директор СКЦ «Плоскирів» Павло Ходецький нагородив кожну учасницю призом. До речі, замість традиційної корони переможниця отримала елегантний капелюшок.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую