ye-logo.v1.2

У Хмельницькому вперше пройшла еротична виставка

Культура 4045
Фото: Мороз Сергій

Аби придбати один з експонатів, готуйтеся викласти від 100 до кількох тисяч гривень

Напівтемрява. Оголена жінка перерізає червону стрічку. За мить блимають спалахи десятків фотоапаратів. Відвідувачі, створюючи невелику штовханину, проходять до зали. Вмикається світло. Звучить жива музика. У дуеті гітара доповнює скрипку.
У виставковому центрі “Ренесанс” вперше на Хмельниччині відбувалася еротична виставка. За словами її організаторів, у дійстві брали участь п’ятнадцять фотографів та десять художників.
Фотограф Дмитро Гроцький роботи в стилі «ню» вважає найважчими. 
«Важко передати ці вигини. Потрібне не лише гарне освітлення, але й бачення чогось внутрішнього. Тут головне – з еротики не перейти на порнографію», – каже Дмитро Гроцький. 
Для своєї фотороботи Дмитро разом з моделлю виїжджав за місто у покинуту будівлю. У такий спосіб фотограф хотів передати відчай самотньої жінки, її страх перед невідомістю. 
Олег Андрусєвич – єдиний фотограф, котрий на своїх роботах відобразив чоловічу еротику. Хоча сам автор зізнається, що це швидше технічне питання. 
«Не кожна модель погодиться виставити свою натуру, – розповідає Олег Андрусєвич. – А загалом, еротична тематика досить важка. У кожного є своя грань між еротикою і пор­нографією. Все залежить від характеру, виховання і навіть настрою людини». 
На виставці до уваги відвідувачів організатори запропонували близько трьох десятків фото-робіт і понад двадцять полотен.
«Тема «ню» (від французького «оголений») довгий час була заборонена, – розповідає організатор Людмила Ковєніна. – Хоча природа не винайшла нічого досконалішого ніж людське тіло. Нашою основною метою є популяризація цього стилю». 
До речі, фотороботи можна придбати від 100 до 500 гривень. Все залежить як від самої роботи, так і від імені автора. Аби придбати живописне полотно з оголеною натурою, готуйтеся викласти від тисячі до восьми тисяч гривень. Еротична виставка прийматиме відвідувачів до 7 січня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую