ye-logo.v1.2

Вікторія Мірошніченко: «В Парижі обов’язково буде романтична вечеря з коханим»

Культура 5453

Дев’ять місяців у лідерах, нові знайомства і романтична подорож до Парижа. Все це, і не тільки, отримала Вікторія Мірошніченко, переможниця фен-проекту «Портфоліо», який протягом дев’яти місяців тривав на хмельницькому телеканалі «33».

Проект організували творча група каналу «33» спільно з фотостудією «Viktoria Style». Головний приз, про який мріяли усі учасники проекту «Портфоліо» – це путівка на двох до Франції на вісім днів. За нього боролися 10 фіналістів, але перемога, як відомо – одна і вона дісталася Вікторії Мірошніченко.
Вікторія, з перших днів участі у проекті була лідером голосування і протягом усього періоду не втрачала першості. Каже, що була впевнена у перемозі, адже дуже цього хотіла. «Я мріяла про подорож до Парижа, і тому доклала максимум зусиль, щоб перемогти, – каже Віка. – В процесі зйомок проекту я здобула новий досвід та вірних друзів, які мене завжди підтримували, незважаючи на те, що ми були суперниками».
Паралельно з участю в проекті «Портфоліо», Віка знялася у кількох фотосесіях, одна з них – для виставки фоторобіт у стилі «Ню», яка нещодавно відкрилася в арт-галереї «Ренесанс».
«В мене своєрідний стиль життя, – каже Вікторія, – вдень я мати чотирирічної доньки, а ввечері – ходжу на дискотеки, спілкуюся з друзями, колегами, фотографами, проводжу якісь потрібні зустрічі. Тому поїздка до Парижу з молодим чоловіком – це для мене прекрасний відпочинок». Вікторія зізнається, що окрім відпочинку, поїздка до Парижа – це здійснення її мрії: романтична вечеря з коханим у місті кохання. За здійснення мрії вона дякує усій команді проекту «Портфоліо» та ведучій Ірині Полянській. «Але, особливо я вдячна фотографу Вікторії Юрченко, – каже Вікторія Мірошніченко. – Без неї не було б мене! Адже старт у кар’єрі фотомоделі мені дала саме вона».
Після чергової перемоги Вікторія не зупинятиметься, а й далі працюватиме у сфері фотомодельного бізнесу і обов’язково співпрацюватиме зі студією «Viktoria Style». Найближча її мрія у професійній діяльності – потрапити на обкладинку всеукраїнського журналу. «А далі… далі не знаю, – вагається дівчина, – так далеко наперед не планую і не мрію про неможливе. Адже переконана, що будь-які досягнення – це результат важкої праці. Хоча іноді здається, що робота фотомоделі легка, але насправді це не так». Проте дівчина впевнена, що їй під силу усе, що вона захоче, адже її ще від народження батьки «запрограмували» на перемогу назвавши Вікторією, що з латинської означає «перемога». А якщо у справі «замішані» дві Вікторії, то перемога просто не може пройти повз!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую