ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському проведуть конкурс на кращу дівочу косу

Культура 3116
Конкурс відбудеться на Майдані Відродження 24 серпня
Конкурс відбудеться на Майдані Відродження 24 серпня. Фото: chicimagelounge.com

Участь у ньому можуть взяти студенти і майстри-перукарі.

У Кам’янці-Подільському відбудеться конкурс з перукарського мистецтва «Нова коса». На День Незалежності, 24 серпня, майстри салонів краси і кращі студенти профільних навчальних закладів змагатимуться у модних зачісках і стильних образах.

У міській раді кажуть, що вік учасників, стаж роботи і спеціалізація не мають жодного значення. Головне – щоб макіяж, зачіска, одяг і аксесуари на моделі складали єдиний і цілісний образ, а костюм був з елементами українського орнаменту. Також учасникам забороняють нарощувати волосся і використовувати постижерні вироби і треси (матеріали для виробів із волосся).

Професійне журі оцінюватиме роботу перукарів за критеріями: зачіски на основі плетіння, відповідність модним тенденціям, техніка виконання і складність.

Після цього відбудеться святкове дефіле, а учасники, які посядуть перше, друге і третє місце, отримають дипломи і грошові премії у розмірі 2’000 гривень, 1’500 гривень, і 1’000 гривень відповідно.

Заявку на участь потрібно подати до 18 серпня на електронну адресу «[email protected]». У ній потрібно вказати прізвище, ім’я та по-батькові; дату народження; номер мобільного телефону; електронну скриньку, а також повну назву закладу, у якому навчаєтеся чи працюєте.

Вступні внески відсутні, адже «Нову косу» проводять на приз міського голови. Майстрам і моделям потрібно лише прийти на обов’язкову реєстраціїю о 15:00 годині і бути за лаштунками головної сцени за 15 хвилин до початку конкурсу, який відбудеться на майдані Відродження.

Деталі за телефоном: 097 926 87 17

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую