ye-logo.v1.2

Тіна Кароль презентує у Кам’янці-Подільському пісні з нового альбому

Культура 2502
Фото: RPL.net.ua

Відома українська співачка відправляється у Всеукраїнський тур «Тіна».

На День Незалежності, 24 серпня, у Кам'янець-Подільській Старій Фортеці із новою програмою виступить Тіна Кароль. Як повідомляють координатори концерту в Кам’янці, у програмі співачки звучатимуть як прем'єри пісень з нового альбому «Інтонація», так і кращі хіти

«Окремою фішкою стане пряма life-трансляція концерту на великих екранах. Буде використана багатокамерна зйомка, паралельний монтаж з графікою і візуальними ефектами. Глядачі зможуть побачити те, що не видно з глядацького залу, розгледіти кожну прожиту емоцію улюбленої співачки. Сучасна хореографія, живий звук, світлові і відео-спецефекти зроблять шоу барвистим і наповненим всією палітрою почуттів», - повідомляють у прес-службі Кам'янець-Подільської міськради.

Режисерами нової сольної програми Тіни стали відомі своєю режисурою вокального проекту «Голос країни» на каналі 1+1. До речі, відзняті кадри будуть задіяні при створенні майбутніх кліпів співачки та фільмів

За словами Тіни Кароль, цей концерт про те, якою різною може бути любов, і заспіває вона про те, що справжня любов ніколи не минає, а продовжує бути, жити, творити і радувати.

Початок концерту о 20.30 годині. Придбати квитки (250 грн – фан-зона) можна на сайті «Кarabas», або на офіційному фан-сайті співачки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую