ye-logo.v1.2

«Євробачення-2011»: українські хакери спотворюють хід голосування

Культура 3233

Адміністрація офіційного сайту «Євробачення» в Україні провела детальну перевірку системи голосування, в результаті чого були виявлені непоодинокі випадки втручання хакерських програм, найбільша активність яких проявилася із середини грудня.

Завдяки «старанній роботі» «накрутники» за весь час роботи сайту близько 14000 додаткових голосів отримали учасники групи «Нексі», шанувальникам Дар'ї Медової вдалося «допомогти» своєї фаворитки додати більше 7000 голосів. Третє місце серед лідерів нечесного голосування зайняли фанати Едуарда Романюти, які ощасливили його 5000-ми голосів. Також не виявляли порядністю шанувальники Джамали, Матіаса, Андрія Кравчука, Мікі Ньютон та інших конкурсантів. Про це повідомляє адміністрація офіційного сайту «Євробачення» в Україні. Несправедливо отримані голоси вже усунені й надалі будуть усуватися.
Нагадаємо, що у національному відборі на «Євробачення-2011» представляти Україну в пісенному конкурсі, який цього року пройде в Німеччині, змагаються двоє подолян – Іван Березовський та Міла Нітич.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую