ye-logo.v1.2

На концерті у Кам’янці Тіна Кароль розплакалася і виконала Гімн України

Культура 10284
Виступ співачки був дуже чуттєвим і емоційним
Виступ співачки був дуже чуттєвим і емоційним. Фото: kam-pod.gov.ua

Співачка виступила на День Незалежності.

Тіна Кароль на День Незалежності подарувала кам’янчанам щирий, ліричний та емоційний виступ. І саме цим концертом розпочався її всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Інтонація». Співачка виступила на території Старої фортеці, де зібралося кілька тисяч її прихильників. А ті, хто не зміг потрапити на концерт, могли дивитися його пряму трансляцію на каналі «М1».

Велика сцена, потужне освітлення, спецефекти, кілька екранів, балет, невеликий феєрверк – все пройшло на дуже високому рівні. І присутні почули як прем’єри нових пісень, так і кращі хіти Тіни Кароль. А під час виконання композиції «Намалюю» артистка розплакалася, розчулившись тим, як присутні виконували цю пісню. Також вона багато спілкувалася зі своїми фанатами, подякувала місту за такий гарний прийом, а глядачам – за усмішки і підтримку.

Звичайно, Тіну Кароль не відпустили просто так, а покликали на біс. І оскільки концерт відбувся 24 серпня, на День Незалежності України, співачка завершила свій виступ виконавши Гімн України.

 

Тіна Кароль вклала у виступ багато щирих емоцій та спілкування зі своїми фанатами. Фото: kam-pod.gov.ua

Завершився концерт феєрверком. Фото: kam-pod.gov.ua

У Хмельницькому Тіна Кароль виступить на початку березня 2018 року. І для того, щоб на концерт змогли потрапити усі її прихильники, співачка виступить двічі – 6 і 7 березня.

Квитки на концерти вже можна придбати на сайті «Кarabas». Їх вартість – від 250 до 1’050 гривень.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую