ye-logo.v1.2

Сергій Притула привезе «Вар’ятів» на Хмельниччину

Культура 2430
У області «Вар
У області «Вар'яти» виступлять двічі. Фото: Tv.ua

Загалом тур охопить 38 українських міст.

Менше як за місяць до Хмельницького і Кам’янця-Подільського завітає перше україномовне гумор-шоу «Вар`яти», яке занурить присутніх у світ сучасного якісного гумору. Безперечно, очільником колекиву є відомий український телеведучий Сергій Притула. Однак «Вар’яти» були б неможливими без Володимира Жогло, Володимира Ковцуна, Віталія Тильного, Сергія Полупана і Валентина Сергійчука. Усі разом вони покажуть неймовірне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики, де практично відсутні жарти «нижче пояса» і на політичну тематику. Це буде нова програма, живий звук і ще більше сміху.

У Хмельницькому «Вар’яти» виступлять у четвер, 26 жовтня, в приміщенні обласної філармонії (вул. Гагаріна, 7). Початок – о 20:00 годині. Квитки можна придбати у касі філармонії за 280-550 гривень.

А наступного дня, 27 жовтня, гумористи завітають до Кам’янця-Подільського. Там концерт розпочнеться о 19:00 годині в актовій залі коледжу ПДАТУ (вул. Лесі Українки, 95). Квитки можна придбати у магазині «Скринька Меломана», піцерії «Максмак» і за телефоном: (098) 557 69 76. Їх вартість – 150-300 гривень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую