ye-logo.v1.2

Якби не війна: у Хмельницькому покажуть фотовиставку про Героїв АТО

Культура 5674
Одна з восьми частин виставки – про синів і їх матерів
Одна з восьми частин виставки – про синів і їх матерів. Фото: infomist.ck.ua

У місті презентують соціальний волонтерський фотопроект.

«Якби не війна» – це 146 героїв, 122 історії і 8 блоків волонтерського фотопроекту. Організатори кажуть, що це історії життя 97 «звичайних» людей, які живуть серед нас, і життя 25 «янголів», які спостерігають за нами з небес. Історії про те, як війна калічить тіла, але звеличує душі. Історії про те, як отримані важкі травми – не привід опускати руки. Про людей, які попри все не втрачають здатності любити і мріяти. Історії кохання, всупереч війні. Історії про те, що не обов’язково бути військовим, щоб захищати свою землю. А також не обов’язково бути українцем, щоб захмщати Україну. Історії про тих, хто віддав найцінніше, що в них було – життя.

Організатори особисто відкриють виставку, розажуть про те, як і чому її створили, познайомлять з учасниками і презентують книгу з усіма 122 історіями, котра була написана за рік роботи над проектом.

У Хмельницькому виставку відкриють у суботу, 14 жовтня, об 11:00 годині. Однак переглянути фотографії можна буде ще упродовж тижня – до 22 жовтня у Хмельницькій регіональній дирекції «Поділля-Центр» (вул. Володимирська, 92).

Виставка працюватиме з 12:00 до 17:00 години у вихідні, і з 10:00 до 17:00 години у будні. Вхід – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую