ye-logo.v1.2

Арсен Мірзоян презентує у Хмельницькому новий музичний альбом

Культура 2348
Концерт відбудеться 8 листопада
Концерт відбудеться 8 листопада. Фото: tv5.zp.ua

Співак виступить в обласній філармонії

Арсен Мірзоян – український музикант; автор і виконавець власних пісень. На відбірковому турі до «Євробачення-2017» він виконав пісню «Джеральдіна». Але так називається не лише пісня, а й червертий альбом виконавця, який він за презентує у Хмельницькому менше ніж за місяць – 8 листопада.

Концерт відбудеться в обласній філармонії (вул. Гагаріна, 7) о 19:00 годині. Квитки на нього можна придбати на сайті «karabas.com», або у касі філармонії за 70-250 гривень.

Довідка: Арсен Мірзоян народився 20 травня 1978 р. Понад 11 років працював у ВАТ Запорізькому металургійному комбінаті «Запоріжсталь».Перші творчі кроки робив у складі запорізького гурту «Бабурка», з яким брав участь у фестивалях «Перлини Сезону», «Червона Рута» й у проекті «Свіжа кров» телеканалу «М1». Упродовж кількох років грав у складі команди КВН «Запоріжсталь» у центральних лігах ТО «АМіК». Був резидентом «Comedy - Club UA». У 2008 році брав участь у фестивалі «Таврійські ігри» у складі гурту «Тартак». Однак популярність до нього прийшла у 2011 році, коли Арсен Мірзоян став учасником телевізійного шоу «Голос країни», у складі команди Стаса П'єхи. Після участі у проекті співак розпочав сольну кар’єру. Також він співпрацював з Олександром Пономарьовим, Олексієм Мочановим, Віталієм Телезіним і Сашком Положинським.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую