ye-logo.v1.2

У Хмельницькому знову відбувся різдвяний бал

Культура 3242
Фото: Тетяни ДЕМИТРОВОЇ.

За словами диригента обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького Леоніда Деркача, задум влаштувати такий бал виник ще восени.

«Нам захотілося зробити таку програму в нашому театрі, –  каже він. – Три роки тому в обласній філармонії під патронатом міського голови Сергія Мельника вперше проводили бал у нашому місті. Ми вирішили продовжити цю традицію».
До цієї події ретельно готувалися:  за кілька місяців для бажаючих осягнути ази танцю  балетмейстером театру, заслуженим артистом України Олександром Шиманським проводились танц-класи. Балетна група театру під його керівництвом підготувала нову програму. Готувалися і оркестр театру, й співаки: заслужена артистка України Галина Чайковська, Галина Грушка, Дмитро Олійник. Оркестр, виконуючи  вальси Штрауса, Чайковського, Свиридова, які заворожували своєю красою, запрошував до танцю, однак бажаючих було не так вже й багато.
А яка ж це насолода – кружляти у вальсі, ледь торкаючись паркету, з гарним партнером. Переконана, наступного разу бажаючих гарно танцювати буде значно більше, адже бали, схоже, займатимуть у нашому житті з часом не останнє місце.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую