ye-logo.v1.2

Гламурна Снігова королева: у Хмельницькому змагалися перукарі-початківці

Культура 4774
Цьогорічна переможниця обласного етапу Лілія Грищук
Цьогорічна переможниця обласного етапу Лілія Грищук. Фото: автора

Вже вчетверте у нашому місті відбувся півфінал всеукраїнського конкурсу серед молодих майстрів ножиць.

Рожевий, фіолетовий, синій, блакитний – такими відтінками волосся вражали цьогорічні конкурсанти з Хмельницького. Дівчата мали створити ексклюзивний фантазійний образ Снігової королеви у стилі «гламур». На створення модного образу майстрам надали повну свободу, тому результати вразили оригінальністю і не стандартними підходами. З самого ранку дівчата готували своїх моделей: фарбували, стригли, укладали волосся. Усе це відбувалося під наглядом журі. 

«Снігова королева» — це можливість для молодих майстрів проявити свою креативність і талант, розвиватися і досягти більшого», - розповідають організатори. - Конкурс проходить у три етапи. Відбіркові тури вже пройшли у 23 містах України, а фінал конкурсу відбудеться 6 грудня у Києві».

Журі відзначило, що всі роботи їх приємно здивували

У Хмельницькому участь у конкурсі взяли чотири навчальних заклади: Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг, навчальний центр перукарського і манікюрного мистецтва «ОК» Ольги Кембровської, авторська студія Голубничої Наталії та школа перукарів «Софія». Всього у півфіналі було 24 учасниці.

Оцінювали майстрів ножиць і гребінців представники індустрії краси. Впершу чергу звертали увагу на професіоналізм і складність роботи, а також відповідність модним тенденціям та напрямку «гламур».

Найсміливіші майстрині перефарбували волосся своїх моделей у екстремальні кольори

Цього року найкращу Снігову королеву, за версією журі, підготувала Лілія Грищукук, яка є ученицею авторської студії Голубничої Наталії. Саме вона представлятиме наше місто у фіналі конкурсу в Києві.

«Над образом думала довго, ще довше підбирала модель. Але кінцевим результатом дуже задоволена. Зачіска вийшла саме такою, як я задумала», - розповідає новоспечена переможниця.

Кожна з дівчат-учасниць отримала подарунок

Нагадаємо, минулого року у хмельницькому півфіналі здобула перемогу Інна Делаянц, яка теж є вихованкою авторської студії Голубничої Наталії.

Одна з вимог конкурсу: аксесуари не мають у бути у волоссі

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую