ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 грудня

Культура 3241
Плануйте вихідні разом з Сайтом Є
Плануйте вихідні разом з Сайтом Є. Фото: edinstvennaya.ua

Програма заходів.

Незабаром довгоочікувані вихідні, і цього разу кожен зможе обрати цікаву подію для себе. Концерти, розваги для дітей, тренінги, гаражний розпродаж – усе це чекає на хмельничан.

Якщо комусь не вистачає натхнення та впевненості, або хочеться відчути силу внутрішньої енергі, можете відвідати Перший Арт-терапевтичний проект у Хмельницькому. Хочете по-іншому подивитися на свою роботу і життя? Тоді вам на тренінг "Управління часом. Тайм менеджмент". Якщо ж треба знайти ефективні ресурси в собі і побачити нові можливості,у Хмельницькому відбуватиметься триденний коучинг «Життя на максимум».

Малечу теж буде чим зайняти. У суботу діткам покажуть виставу про кота у чоботях, а в неділю розкажуть про пригоди маленького їжака. Також у філармонії відбудеться дитяча зустріч, у програмі якої весела музика в живому виконанні, творчі музично-театральні ігри та руханки, знайомство з музичними інструментами.

Увечері на дорослих хмельничан чекає чимало музичних виступів. Гурти "С.О.В.А", "Graffiti music group", "Red Label", "ME-Nots", тріо "Flautando" заспівають цими вихідними у Хмельницькому.

Також не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті: у мистецькій залі музею історії міста Хмельницький відкрита художня виставка «Благословенний сад». У музеї-студії фотомистецтва до 6 грудня триватиме виставка Юрія Величка «Життя на нулі»; до 10 грудня у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діятиме виставка творів мистецького подружжя Мазурів; у Хмельницькому Обласному Художньому музею до 30 грудня триває виставка мистецького проекту "Rеволюція: простір гідності, свободи і єднання" фотографа Сергія Аніськова.

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт "Є" зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (1 грудня)

 

Фото: razvitieplus.com.ua, psbooks.com.ua


Триденний коучинг "Життя на максимум"

За три дні тренінгу Ви зможете подивитися на своє життя з боку, знайти ефективні ресурси в собі і побачити нові можливості, які Вас оточують.

Коли: 10:00

Де: вул. Зарічанська, 34/2

Вартість: 4600 гривень

Презентація науково-популярного журналу «Куншт»

У виданні розказують про ідеї та винаходи, які змінюють світ, пояснюють те, що відомо вченим про Всесвіт. З кожним випуском журналу розширюються горизонти відомого та підтверджується ідея про те, що наука не позбавлена краси та творчості.

Коли: 18:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Values

Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Організовує Хмельницький молодіжний клуб розвитку.

Коли: 17:00-18:30

Де: центр "Вікно в Америку" в Обласній науковій бібліотеці (вул. Героїв Майдану, 28)Вартість: безкоштовно

Виступ кавер-гурту "Graffiti music group"

Якщо ви любите класичний рок - Вам сюди. У "Папапабі" виступить кавер-гурт "Graffiti music group". Хто й досі не чув світові рок хіти у їх виконанні - це ваш шанс отримати справжню насолоду.

Коли: 20:00

Де: Папапаб, вул. Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "С.О.В.А"

Для гурту "С.О.В.А" виступи у Гастро-бар 7.62 є дуже знаковими. Свій перший концерт у Хмельницькому вони грали саме у Гастро-бар 7.62, також саме тут вони презентували нам свій альбом "Медузи". Тому запрошуємо всіх всіх всіх шанувальників їх творчості зустрітися знову, як то кажуть: "на тому ж місці в той же час!

Коли: 21:00

Де: «Гастро-бар 7.62», вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Управління часом. Тайм менеджмент"

Цей тренінг допомагає вам по-іншому подивитися на свою роботу і життя. З одного боку, ви формуєте довгострокові цілі, які наповнюють ваше життя сенсом, а з іншого, отримуєте інструмент ефективного щоденного планування.

Коли: 16:00

Де: вул. Зарічанська, 34/2.

Вартість: 2000 гривень

Круглий стіл до Дня волонтерів

Захід приурочений до Міжнародного дня волонтера. Його метою є привернення уваги громадськості до ролі волонтерства у реалізації реформ, розвитку демократичної України, реалізації Глобальних цілей сталого розвитку ООН популяризації літератури та інформації, поширення досвіду волонтерства та їх взаємодії з бібліотеками.

Коли: 12:00-13:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28.

Вартість: безкоштовно

Субота (2 грудня)

 

Фото: facebook.com, lebstar

Вистава «Кіт у чоботях»

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, все інше дісталося братам. Та кіт виявився не простим, і завдяки його діловій хватці та хитрості, господар отримав все, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси…

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Дитяча музична зустріч «Мої перші концерти»

Хмельницька обласна філармонія запрошує усіх на музичні зустрічі відновленого проекту «Мої перші концерти». Батьки разом зі своїми малюками почують якісну музику у живому виконанні професійних віртуозів, а за допомогою музично-ігрових імпровізацій поринуть у світ краси і гармонії.

Коли: 10:00 для дітей від 0 до 3 років, 12:00 для дітей від 3 до 6 років

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 20 гривень (для дорослих) і 30 гривень (для дітей)

Перший Арт-терапевтичний проект у Хмельницькому

Для людей, які зацікавлені в особистісному розвитку та бажають знаходити варіант вирішення завдань в будь якій сфері життя, відчути силу внутрішньої енергії, натхнення та впевненість.

Коли: 10:00

Де: вул. Подільська,124

Вартість: 900 гривень

Виступ гурту "Red Label"

Місцевий гурт "Red Label" вступить цими вихідними у "Папапабі". Гурт виконує Рок хіти таких відомих колективів як: Red Hot Chili Peppers, Deep Purple, AC/DC, Nirvana і т.п.

Коли: 20:00

Де: Папапаб, вул. Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "ME-Nots"

Гурт виконує пісні від альтернативного року до пост-гранж, блюз-року, тому має бути дуже цікаво. Хоч це і молодий гурт, але вони вже встигли виступити на багатьох фестах таких, як "Соборна Фест", "Республіка", "Октобер Фест".

Коли: 21:00

Де: «Гастро-бар 7.62», вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

ІТ зутріч "Bootstrap — набір інтерфейсів для web-додатків та сайтів"

На івенті почуєте про адаптивність сайтів, історичний екскурс, інструменти пришвидшення та полегшення розробки: сітка, типові компоненти та шаблони елементів інтерфейсу, іконочні шрифти, Less/Sass.

Коли: 17:00

Де: вул. М.Гпушевського, 66/1

Вартість: безкоштовно

Неділя (3 грудня)


Фото: з архіву

Благодійний гаражний розпродаж

Для втілення доброї справи організовуємо "гаражний розпродаж". Ви можете долучитися, прийшовши і придбавши щось цікаве у нас, або ж, разом з нашою командою, запропонувати на продаж щось своє. Умова єдина: отримані кошти ми плануємо передати на лікування хворих діток

Коли: 9:00-11:00

Де: Хмельницький міський парк імені Івана Франка.

Вартість: безкоштовно

Музичний вечір з тріо "Flautando"

У програмі твори українських та зарубіжних класиків. Хмельничан запрошують на вечір класичної музики. Проведіть час атмосферно та приємно у філармонії разом з тріо "Flautando". У складі гурту: Ольги Малик (скрипка), Тараса Малика(флейта) та Максима Заводного (гітара).

Коли: 17:00

Де: Обласна філармонія, Органний зал, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 40-50 гривень.

Salsa Dance Party

Організовує Salsa Victoria - Школа соціальних танців. "Salsa Victoria" вчергове організовує вечір танців. Не зважаючи на початок зими, посунемо стовпчик термометру ближче до літа! Запальні Сальса, Бачата та Кізомба!

Коли: 18:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 7Б, 4-й під’їзд.

Вартість: 30 гривень.

Вистава «Їжачок-малючок»

Для дітей у театрі ляльок. Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25-28 гривень.

VR-Шоу Вартові Мрій

В рамках VR туру, спеціально обладнаний автобус побуває у 15 містах України, де кожен бажаючий зможе побачити VR-шоу «Вартові Мрій». Незабаром автобус приїде і до Хмельницького.

Коли: 14:00-20:00

Де: площа біля кінотеатру Т. Г. Шевченка

Вартість: бекоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую