ye-logo.v1.2

Хмельницькі волонтери представлять виставку фотографій зроблених у зоні АТО

Культура 2215
«Мистецька сотня «Гайдамаки» представить виставку  "Те, що об
«Мистецька сотня «Гайдамаки» представить виставку "Те, що об'єднало – очима "Гайдамаків". Фото: із Фейсбуку

Ограназітор виставки - ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки».

У четвер, 7 грудня, хмельничан запрошують до музею-студії фотомистецтва на відкриття виставки світлин "Те, що об'єднало – очима "Гайдамаків". Як повідомляють у міській раді, покажуть фото привезені із зони АТО волонтери ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки».

«"Гайдамаки" - творче об'єднання співаків, музикантів, поетів, художників, танцюристів, журналістів, фотографів – усіх творчих і небайдужих людей, що об'єдналися на волонтерських засадах у квітні 2014 році в організацію "Мистецька подільська сотня". Зміст діяльності – благодійні концерти з метою матеріальної, фінансової і моральної підтримки українських військових на всій території України», - йдеться у повідомлені.

Активісти організовували концерти у військових частинах, шпиталях, на навчальних полігонах. Під час поїздок на схід України, концертів, зустрічей учасники «Мистецької сотні «Гайдамаки» побачили чимало, дещо вдалося зафіксувати на світлинах, якими і хочуть поділитися з відвідувачами.

Отож, відкриття виставки "Те, що об'єднало – очима "Гайдамаків" відбудеться у четвер, 7 грудня, о 16 годині в музеї-студії фотомистецтва (вулиця Проскурівська, 56). Триватиме виставка до 16 січня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую