ye-logo.v1.2

Хмельницьких художників-практиків і аматорів запрошують до обласного музею сісти за мольберт

Культура 2347
«Практики АРТистичні» – новий мистецький проект у Хмельницькому обласному художньому музеї
«Практики АРТистичні» – новий мистецький проект у Хмельницькому обласному художньому музеї. Фото: www.artmuseum.km.ua

Музей втілює проект «Практики АРТистичні».

Хмельницький бласний художній музей відкриває свої зали для художників-практиків, де сама атмосфера мистецьких шедеврів надихає на створення унікальних творчих робіт. Як повідомляють на сайті музею, наразі впроваджують проект «Практики АРТистичні».

«Стартував проект 5 грудня, та вже отримав прихильність серед художньої спільноти обласного центру. «Практики АРТистичні» зібрали за мольбертами школярів та студентство, актуальних художників та аматорів, для яких мистецтво – невід’ємна частина щоденного життя. Різний рівень майстерності та палітра творчих технік не стали завадою спільній роботі, а навпаки – акумулювали потенціал учасників», - повідомляють музейники.

Ініціатори розповідають, що «Практики АРТистичні» дають щонайменше, поштовх до саморозвитку та удосконалення майстерності, що в свою чергу, створює нові ідеали якості й довершеності художньої техніки, мотивує автора до інноваційного пошуку. Ще однією родзинкою занять є скарби фондів ХОХМ – роботи, виконані українськими митцями впродовж багаторічної історії, створюють особливу атмосферу.

Зустрічі охочих до художньої практики відбуватимуться два рази на тиждень – у вівторок і у четвер о 17.00 годині.Долучитись до нової практики творчих майстерень може кожен бажаючий.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую