ye-logo.v1.2

Для хмельничан безкоштовно заспіває переможець «Голос країни» Олександр Клименко

Культура 4585
Майже на усіх концертах Олександра Клименка аншлаг
Майже на усіх концертах Олександра Клименка аншлаг. Фото: i.ytimg.com

Концерт відбудеться у філармонії.

Переможець телевізійного шоу «Голос країни. 2017», православний священик Олександр Клименко активно продовжує гастролювати Україною. Минулого року співак побував у багатьох містах України, а вже за наприкінці січня відвідає і Хмельницький.

Концерт Олександра Клименка відбудеться 31 січня, в обласній філармонії о 19 годині. Організатори запевняють, що концерт безкоштовний і відвідати його може кожен.

У програмі передбачено не лише сольні виступи переможця Голосу, а й номери молодих колективів та привітання архієрея місцевої єпархії.

Майже на усіх концертах Олександра Клименка аншлаг. Люди приходили до концертних зал за 2 години. Організатори розповідали, що жодні двері не закривались, люди стояли в коридорах, проходах між кріслами. Сам батюшка коментує це так: «Я їжджу по Україні, щоб донести свою проповідь. Це не гастролі. Господь Ісус Христос не говорив учням сидіти в Єрусалимі поки до них прийдуть і запитають про Бога. Потрібно йти, розповідати, вчити, а потім хрестити».

Отож, усі, хто хоче почути сольні виступи переможця «Голосу країни» Олександра Клименка, може безкоштовно відвідати його концерт 31 січня о 19:00 в Хмельницькій обласній філармонії.

До речі, протоієрей Олександр Клименко, вражав не тільки своїм виступом на шоу "Голос країни", а й політичними і професійними поглядами. Співак, у Фейсбуці недноразово кепкував над сюжетами каналу 1+1, називав майданівців безумцями, інформував своїх читачів про нові твори Охлобистіна, захоплювався російськими православними пропагандистами та ображав віруючих інших конфесій, пише "Україна молода".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую