ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому протоієрей Олександр Клименко виступав, або чи готові містяни до «халявних» концертів

Культура 9467
На концерті протоієрея Олександра Клименка був аншлаг
На концерті протоієрея Олександра Клименка був аншлаг. Фото: автора

У залі філармонії був аншлаг.

Сьогодні, 31 січня, в обласній філармонії виступив переможець «Голосу країни 2017» протоієрей Олександр Клименко. Концерт безкоштовний, тому насолодитись голосом талановитого співака і вживу побачити зірку телеекранів «на халяву» виявилось дуже-дуже багато.

Виступ запланували на 19.00 годину, але вже приблизно о 18.30 годині у філармонію нікого не пускали. Біля центрального входу метушились, намагались пройти ближче до дверей, щоб коли їх відкрили першими пролізти і зайняти хоч якесь місце. Були такі, що бачили натовп і відразу відходили, на словах передавали, тим хто підходив, що двері вже не відкриють, бо зал повний і глядачі навіть між рядами стоять.

Від центрального хмельничани групками ішли до чорного входу філармонії, там таки пускали декого, невідомо за яким принципом. Відповідно створювали соціальну напругу. Двері охороняли троє поліцейських, ще кілька стояло за дверима з середини. Ті, кого не впускали, сварились з правоохоронцями, намагались протиснутись. Під час цих конфліктів, невідома жінка, якій не сподобалось, що події фільмують, вибила із рук кореспондентки сайту «Є» фотокамеру і зникла в невідомому напрямку.

Вхід в обласну філармонію перед концертом

Ті, хто таки протиснулись, або потрапили в зал іншим чином, переконались, що там насправді ніде було яблуку впасти. Зайняті усі крісла, міжряддя, і балкон. Навіть за кулісами поставили кілька стільчиків.

Олександр Клименко зайшов із чорного входу. Декому пощастило зробити з ним селфі

Розпочався концерт із виступів творчих колективів й молодих співаків Хмельниччини. Пізніше на сцену вийшов протоієрей Олександр Клименко. Переповнений зал філармонії зустрів його оплесками і затихав, як тільки священик починав співати або говорити.

Після кожної пісні Олександр Клименко розмовляв із глядачами

«Мені дуже приємно перебувати тут, на моїй майже малій батьківщині. Я пам'ятаю цю чудову землю, пагорби Городоччини і маленьке село Турчинці, в якому народилася моя мама і в якому я проводив всі літні канікули аж до смерті дідуся, до моїх 7 років. У1991 році я перестав сюди приїздити на канікули. І саме тому, Хмельниччина майже моя земля, і я радий поверненню на неї», - розповів Олександр Клименко глядачам.

Глядачі стояли між рядами

Після виконання кожної пісні протоієрей розмовляв із людьми в залі, ділився історіями із життя, аналізував теми біблійного, повчального характеру. Коцерт пройшов в атмосфері спокою і умиротворення. Хмельничани одне за одним несли на сцену священику квіти.

Концерт дивились також за кулісами

P.S: Центральні двері філармонії таки відкрили, але пізніше. Впустили людей, тих хто залишився, коли концертна програма уже розпочалась. 

У холі філармонії стояли ось такі скриньки. Кожен міг зробити пожертву

Коментарі:

01.02.2018 14:18

Чому артист був у рясі?

?†?»?°?? 01.02.2018 10:10

У холі філармонії стояли ось такі скриньки. Кожен міг зробити пожертву. ПОЖЕРТВУ НА НОВУ АВТІВКУ ДЛЯ ЦИГАНСЬКОГО ШОБЛА ЯКЕ ОТОЧУЄ МИТРОПОЛИТА!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую