ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 12-18 лютого

Культура 4060
Протягом тижня у Хмельницькому відбудеться багато заходів, приурочених Дню закоханих
Протягом тижня у Хмельницькому відбудеться багато заходів, приурочених Дню закоханих. Фото: lutsk.rayon.in.ua

Програма заходів.

Цього тижня не потрібно чекати вихідних, аби гарно відпочити і розслабитися. На честь Дня всіх закоханих у Хмельницькму протягом всього тижня проходитимуть заходи, присвячені темі кохання. Вже у понеділок містянам розкажуть, як поєднати математичні розрахунки з ліричними поезіями, а в вівторок проведуть майстер-клас «Квітка кохання».

Найбільше подарунків хмельчанам до Дня закоханих підготували у середу. Буде й концерт симфонічного орекстру "Love story", літературна вечірка "Кохання проникливі слова", святкові програми у багатьох закладах міста, акція для закоханих в аквапарку та багато іншого.

Наступного дня у місті продовжать відзначати романтичне свято. Для всіх охочих Клуб авторської пісні підготував концертну програму, краєзнавець Ігор Западенко розкаже лекцію "Закоханий генерал", а для любителів тренінгів проведуть "Почуття та стосунки. Майстерня сексуальності".

Якщо ж ви не прихильник святкування Дня святого Валентина, сумно все рівно не буде. Адже протягом тижня у місті буде кілька майстер-класів, театральні вистави для дітей і дорослих, презентація книги, ярмарок і не тільки.

Не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій "З балкончика" Валерія Дядюри з міста Ромни. У відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють експозиції "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", "Зимові канікули. Живопис, керамика, скло з музейної колекції". У Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї діє виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.». В арт-центрі «MASLO» показують виставку київського художника Івана Михайлова «Край землі». Також нещодавно у приміщенні сервісного центру ПАТ "Хмельницькобленерго" (вул. Свободи 57/2) відкрили виставку фотографій "Спогади про літо" Миколи Шафінського.

Аби після роботи ви могли активно, весело чи пізнавально провести час, Сайт Є підготував для вас чергову порцію заходів, що заплановані на найближчі дні.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (12 лютого)

 

Фото: vsiknygy.net.ua, Baker-Group.Net

Презентація книги Галини Рис "Амстердам-Київ"

Книга вийшла друком в грудні 2017 року й одразу потрапила в топи українських книжкових мереж і спровокувала шквал схавльних відгуків. Історія розпочинається з переплутаних в аеропорту валіз. Удома Олена знайде у валізі не зовсім свої речі, а Марко серед туфель і суконь - рукопис про Миколая і його життя.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Мастер клас із виготовлення зефіру

На майстер класі ви навчитеся готувати смаколики з цілком доступних інгредієнтів. Такі солодощі смачні й корисні. Усі етапи приготування ви пройдете самостійно.

Коли: 10.00 -14.00; 15.00-19.00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 350 гривень

Поетична формула кохання Віталія Міхалевського

Віталій навчить, як поєднати математичні розрахунки з ліричними поезіями. Це подарунок хмельчанам до Дня закоханих.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Вівторок (13 лютого)

 

Фото: blagotrapeza.com

Ярмарок спельти

На ярмарку представлять спельту - давній злак, прасорт сучасних сортів пшениці. Наші предки називали її полбою. 

Коли: 10:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська, 109/1

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Квітка кохання"

На майстер класі вас чекають метафоричні асоціативні карти, медитація, арт-терапія, а в результаті кожен учасник створить власну Квітку кохання (оберіг, смвол, прикраса) як результат трансформації уявного, очікуваного та бажаного у цілком реальне.

Коли: 18:00

Де: Майстерня трансформацій Світлани Вільчинської, вул. Подільська, 124

Вартість: 400 гривень у день заходу (якщо приходите вдвох, то 700 гривень); 350 гривень за умови попередньої оплати до 13 лютого (якщо приходите вдвох, то 600 гривень)

Середа (14 лютого)

Фото: Varosh

Концерт "Love story"

До Дня закоханих у філармонії готують святковий концерт. На відвідувачів чекає виступ Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. У програмі: твори Бон Джові, Мея, Хорнера, Борозу, Ханка, Івасюка.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія (Органний зал), вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Літературна вечірка "Кохання проникливі слова"

У святковій програмі поезія про кохання в авторському виконанні Володимира Олійника, Ольги Лихогляд, Марії Лисайчук, Степана Шкапія, Миколи Хорунжого, Ірини Хібліної та пісні у виконанні Леоніда Мазура.

Коли: 15:30

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Музичний вечір до Дня закоханих

У святі візьмуть участь Nadine, Сергій та Олександр Томчуки, Андрій Шамрай, Микита Боднар. Зроби цей день по-особливому приємним, а музика всіляко цьому допоможе.

Коли: 18:00

Де: Ola Helthy Cafe, провул. Пекарський, 6

Вартість: 25 гривень

День Закоханих в ТРЦ "Оазис"

На цей день у програмі святкувань тематичний акваграм для маленьких романтиків, майстер-клас для малюків із виготовлення валентинок, дитяча розважальна програма з аніматорами, інтерактиви та флешмоб від мім-дуету, танцювальні номери, відбір учасників та початок квесту для закоханих, виступ мультиінструменталіста, нагородження переможців квесту та відзначення учасників, цікаві конкурси та приємні подарунки.

Коли: 15:00

Де: РЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Музична комедія "Фараони"

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

 Четвер (15 лютого)

 

Фото: з архіву

Концерт "Краще за 25 ..."

Шанувальників музичного мистецтва запрошують прийти та послухати кращі твори у виконанні муніципального естрадно-духового оркестру, отримати святковий настрій та море позитивних емоцій.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Лекція Ігоря Западенка "Закоханий генерал"

Неймовірна історія героя двох континентів Тадеуша Костюшка, що відбулася 227 років тому у Меджибожі. Лекція-ексклюзив з подробицями життя всіх її учасників, що нещодавно вперше були віднайдені у документах.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концертна програма присвячена Дню закоханих

Поціновувачів авторської пісні запрошують на концерт на честь Дня закоханих. Участь візьмуть Андрій Шамрай, Олександра Новокшонова, Стефанія Бродська, Армен Єпігазарян, Вікторія Забавка, Віктор Відоменко, Лілія Кліпова, дует "РІО" (Інна та Дмитро Романюки) та гості свята.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Вистава «Ханума»

Комедії "Ханума" більше 130 років, однак вона не втрачає своєї актуальності й тепер. Більшість жінок так само бачать своє щастя в образі зразкового чоловіка. Молода, але ще дуже приваблива сваха Ханума в пошуку нареченої для збіднілого князя.

Коли: 18:30

Де: академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Тренінг "Почуття та стосунки. Майстерня сексуальності"

Чудова можливість отримати незабутній подарунок до Дня закоханих. Запрошують сіймені пари та ті, що у стосунках чи бажають їх створити. Цей тренінг чуттєвий, емоційний, сповнений
близькості, відвертості. Чи все ви знаєте про свою сексуальність, а ваш контакт у парі? Чи дозволяєте собі свободу та насолоду? Треба про це поговорити.

Коли: 16:00

Де: Тренінгова компанія "Розвиток", вул. Зарічанська, 34/2

Вартість: 2000 гривень (із пари)

П'ятниця (16 лютого)

Фото: The Flow

Концерт KYIVSTONER

KYIVSTONER - відомий блогер, він смішить своїми витівками весь інтернет-простір. Зараз він знімає короткі смішні ролики й займається сольною кар'єрою. Новий сольний проект
називається "Невідомість".

Коли: 22:00

Де: Нічний клуб "Сахар", вул. Купріна, 3

Вартість: 100-400 гривень

Концерт "Обласна дитяча філармонія"

Учасниками заходу є камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Тарас Мартиник, ведучий програми - Володимир Щур.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Презентація курсу React Native

На заході ви дізнаєтеся про React native - фреймворк для створення кроссплатформенних додатків для IOS та Android, оглянете JavaScript, познайомитеся з ментором курсу Олександром Галицьким, дізнаєтеся про формат та деталі навчання та отримаєте відповіді на всі ваші запитання.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109, (5-ий поверх)

Вартість: безкоштовно

Субота (17 лютого)

 

Фото: 200baliv.org

Майстер-клас "Володар часу" (тайм-менеджмент)

Як усе встигати за всього лиш 24 години на добу. Це справді реально. Просто потрібно планувати свій час. Як саме це зробити розкаже Тетяна Левицька на майстер-класі.

Коли: 13:00

Де: Символдрама у Хмельницькому, вул. Герцена, 8

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "Дружба з грошима"

Як ви ставтеся до грошей? А як вони до вас? Досягнення фінансової незалежності - справа, яка зажадає багато уваги і сил.

Коли: 11:00

Де: Символдрама у Хмельницькому, вул. Герцена

Вартість: 100 гривень

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Концерт гурту "On the WANE"

ON THE WANE - київський гурт, один із перших в Україні почав грати відроджений нойз-рок й ноу-вейв. А нещодавно вони випустили новий альбом "Schism", який вони і збираються
презентувати в Хмельницькому.

Коли: 21:00

Де: Gastro Bar 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Неділя (18 лютого)

Фото: з архіву

Концерт "Шедеври європейського романтизму"

У програмі: твори Ш. М. Відора, К. Сен-Санса, Е. Жигу, Й. Райнбергера, Л. В'єрна. Виконуватиме романтичні шедеври Наталія Молдован (орган).

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Творчий вечір «Любов варта всього»

Книгарня "Є" та Молодіжне творче об’єднання «Літературний базар» запрошує поетів, музикантів, письменників та людей, які люблять літературу. Окрім запланованої програми під час заходу буде діяти «Вільний мікрофон».

Коли: 16:00

Де: Книгарня "Є", вул. проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Вистава для дітей "Дванадцять місяців"

Зима, сніг, очікування дива. "Дванадцять місяців" знову й знову зачаровують і змушують вірити в казку. Адже дива трапляються там, де в них вірять. І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Коли: 12:00

Де: академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Дитяча вистава "Золоте курча"

Хитра, підступна і практична Лисиця пропонує Вовку, який завше голодний, простий метод "чесного" збагачення. Треба всього-на-всього відідбрати в Золотої Курочки Золоте Яєчко, із нього висидіти Золоте Курчатко, а те вже буде нести золоті ячка для Вовка. Цю аферу вони зробили, але не до кінця.

Коли: 12:00

Де: обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую