ye-logo.v1.2

Гурт «ТІК» розпочне свій тур концертом у Кам’янці-Подільському

Культура 6186
Гурт ТІК дасть концерти в чотирьох містах Хмельницької області
Гурт ТІК дасть концерти в чотирьох містах Хмельницької області. Фото: tik.ua

Окрім міста над Смотричем, Бронюк та компанія завітають у ще три міста Хмельницької області.

Гурт «ТІК» вирушає у всеукраїнський тур. Навесні цього року цей колектив презентує концертну програму «Нове та Найкраще». У переліку міст, який розміщений на сайті гурту, «ТІК» завітає до чотирьох міст на Хмельниччини.

Тур розпочнеться з першого березня концертом у Кам’янці-Подільському. Концерт запланований на 19.00 в актовій залі коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету. Відзначимо, що придбати квитки в інтернеті вже, скоріше за все, неможливо. На сайті «Карабас» написано: «Продаж закритий».

Наприкінці місяця, а саме 30 березня, «ТІК», солістом якого є Віктор Бронюк, виступить у Нетішині в великому залі Будинку культури. Вартість квитків доступних до продажу в режимі онлайн - 160 - 330 гривень. А вже 31 березня «Нове та Найкраще» лунатиме в Полонному (в Будинку культури). Квитки коштують 150-330 гривень.

Тур Хмельниччиною завершиться виступом у Старокостнятинові. У Гарнізонному будинку офіцерів концерт запланований на перше квітня. Нині є доступні до продажу квитки ціною від 130 до 290 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую