ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 5–11 березня

Культура 4720
З Сайтом Є сумувати вам не доведеться
З Сайтом Є сумувати вам не доведеться. Фото: З архіву

Програма заходів.

Новий тиждень буде насичений цікавими подіями, особливо багато буде музичних концертів. Одразу кілька відомих виконавців приїдуть цими днями до Хмельницького, аби виступити перед хмельничанами.

Вже у понеділок на сцені театру Старицького співатиме вокаліст, автор музики й текстів для власних пісень, продюсер Dan Balan. У вівторок у філармонії представить свій новий альбом і виконає головні хіти українська співачка Тіна Кароль.

Крім того, протягом тижня у місті відбудеться кілька концертів у рамках Міжнародного фестивалю "Хмельницький камер фест", а в неділю всіх охочих запрошують на його закриття. Будуть й концерти, приурочені святу 8-го березня та виступи музичних гуртів у різних закладах міста.

Для тих, хто цікавиться ІТ, заплановано одразу кілька цікавих заходів, ще буде семінар з кіберзахисту, корисні майстер-класи і тренінги, відкриття нових мистецьких виставок.

Для діток на вихідні підготували захоплюючі вистави у театрі ляльок і театрі Старицького, презентацію дитячої книги «Іль. Казка про народження».

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку живопису «Рефлекторний взаємозв’язок», виставку картин «Жити мистецтвом» 13-річної Аріни Чабан, фотопроект Інни Шинкаренко «Чоловік про жінку». В арт-центрі «MASLO» показують виставку «Maslo Photo Residency», в приміщенні музею історії міста Хмельницький виставку військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва нещодавно відкрили виставку фотографій "Одеса та одесити" Олега Куцького, а з середи у фотомузеї діятиме виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета".

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (5 лютого)

Фото: shok.md

Концерт Dan Balan

Dan Balan - вокаліст, автор музики й текстів для власних пісень, продюсер. Усьому світові він відомий як мультиінструменталіст. Dan Balan - єдиний музикант із Молдавії, котрого номінували на "Греммі". Його суперхіти наспівує ледь не кожен.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 350-1290 гривень

Концерт хорової музики

Участь у концерті беруть Житомирська академічна капела "Орея", керівник - Олександр Вацек.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Вівторок (6 лютого)

 

Фото: ukr.media

Концерт Тіни Кароль

У серпні стартував масштабний всеукраїнський тур незрівнянної Тіни Кароль з програмою «Тіна». Тур 2017-2018 охопить понад 30 міст, в яких співачка дасть 55 концертів! Не пропустіть зустріч з дивовижною артисткою в своєму місті, яка проведе в нас одразу два концерти 6-7 березня.

Коли: 19:00

Де: Обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 250-1050 гривень

Семінар із кіберзахисту

У семінарі візьмуть участь 5 лекторів, що розкажуть, як уберегти свої локальні системи, вивести дані у "хмари" та вберегтися від атак хакерів.

Коли: 10:00

Де: Конференц-зал БЦ "СВ-клуб", вул. Свободи, 1А

Вартість: безкоштовно

Зустріч "Pro choice чи все-таки Pro life?"

Відбудеться відкрита дискусія. На зустріч запрошений Ігор Бойко - доктор морального богослов'я, кандидат філософських наук зі спеціальності "Етика". Учасники зможуть поспілкуватися на теми репродуктивних технологій, трансплантацій, донорства, сурогатного материнства, абортів, евтаназії.

Коли: 18:00

Де: Коворкінг "Теtris", вул. Кам'янецька, 19

Вартість: безкоштовно

Івент "DevOps engineer. Хто він та де працюють web-додатки"

Доповідь охопить теми: як працює інтернет, що таке сервери, що таке сайт (веб-додаток), як він працює, домени, хостинг та інші. Спікер Андрій Гарматюк - спеціаліст із комп'ютерної інженерії, має досвід керування та організації проектів у компаніях телекомунікаційного сектору в Україні 11 років, працював із командами 3-120 людей.

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 50 гривень (для студентів itastfalcon - безкоштовно)

Концерт національної капели бандуристів України імені Г. І. Майбороди

"Узяв би я бандуру та й заграв, що знав. Через ту бандуру бандуристом став...". Капела бандуристів дасть концерт у театрі ім. М. Старицького.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 90-150 гривень

Середа (7 березня)

Фото: facebook.com

Відкриття виставки фотографій "Світ жіночого портрета" Валентини Опольської

Валентина (Федоровська) Опольська - лауреатка й учасниця міжнародних виставок у Європі та за океаном. Має більше 150 міжнародних і біля 160 всесоюзних, республіканських, обласних і міських виставок. Народилася Валентина в Одесі, захопилася фотографією ще будучи студенткою, коли ходила в туристичні походи. Обожнює знімати морські пейзажі, але найулюбленішим жанром лишається психологічний портрет.

Коли: 16:00

Де: музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Концерт "А жінка, як весна"

Святкову концертну програму підготували за участю вихованців СКЦ "Плоскирів" та ХДШМ "Райдуга".

Коли: 17:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Дегустація рожевих вин

На дегустації розкажуть, як виготовляються рожеві вина, які існують основні стилі, запропонують спробувати рожеве вино з Провансу, Африки, Греції, Австрії та Нової Зеландії.

Коли: 19:00

Де: Винотека "Бріош", вул. Проскурівського підпілля, 72

Вартість - 265 гривень

Четвер (8 березня)

Фото: Woman Magazine

Вечір джазу до 8-го березня

"Трохи джазу для милих дам..." - так коротко і влучно організатори висловлюються про захід.

Коли: 19:00

Де: Union Jack, вул. Проскурівська, 16

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Школа для батьків - 2"

Курс має на меті допомогти батькам у доброму вихованні дітей, фундаментом якого є взаєморозуміння, спілкування та формування характеру дитини згідно ціннісних орієнтирів.

Коли: 18:30

Де: ХОБФ "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3

Вартість: 150 гривень

Клуб настільних ігор "Четвергові настолки"

Запрошують усіх охочих. Організатори обіцяють багато настолок, гірлянд і гарну компанію. Серед настолок вибухові кошенята, знахідка для шпигуна, цитаделі, Орандж Квест, свинтус, діксіт, уно та інші.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (9 березня)

 

Фото: з архіву

Концерт "Козацький міф Шевченка"

Участь у концерті візьмуть Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля". У концертній програмі твори Лисенка, Кос-Анатольського, Козака, Камінського, Балеми.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Субота (10 березня)

Фото: platinummosquito.com

Динамічна медитація Ошо

Динамічна медитація Ошо дозволяє випустити деструктивні емоції, підняти й відпустити несвідомі емоції, відчути себе вільною та щасливою людиною, відчути тотальне розслаблення душі й тіла, пізнати себе глибше. Медитацію проводить Андрій Дзіковський. Тривалість заходу 2-3 години. Узяти з собою зручний одяг.

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренігговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 50 гривень (за умови оплати до 9 березня); 100 гривень (у день проведення)

Презентація книги Наталки Малетич «Іль. Казка про народження»

Це казка про маленьких жителів Небесного саду. Тут дітки готуються до земного життя у спеціальній школі. Проте малюк Іль зовсім не хоче на Землю, йому подобається літати на яблуневій пелюстці і спати в улюбленому нарцисі. Ангелик Пауль розповідає Ілеві, що на Землі падає сніг - і тільки це переконує малого вирушити в незвідану мандрівку, аби народитися у люблячій родині саме на Різдво.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концерт камерної музики

Участь у концерті беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Домінік Рогген (Швйцарія), соліст Террі Рогген (контрабас, Швейцарія). У програмі концерту твори Баха, Моцарта, Спергера.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Дитяча вистава "Дюймовочка"

Це казка про крихітну дівчинку, яка з'явилася з квітки, - Дюймовочку. Спочатку її вкрала мерзенна жаба, аби зробити нареченою свого сина. Потім на ній захотів одружитися жук, а польова миша вже навіть посватала за крота. Однак Дюймовочку рятує ластівка...

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Неділя (11 березня)

Фото: з архіву 

Закриття ІХ Міжнародного фестивалю "Хмельницький камер фест"

Участь у закритті беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Тарас Мартиник, солісти Катажина Полонек (віолончель, Німеччина-Польща), Кшиштоф Полонек (скрипка, Німеччина-Польща). У програмі лунатимуть твори Брамса, Дичко.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Дитяча вистава "Носоріг та Жирафа"

Історія дружби високої стрункої Жирафи та куцоногого Носорога. Їх пересварила заздрісна й лукава Мавпочка, але допоміг чародій Марабу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Музична вистава "Красуні кабаре"

Вистава сприятиме гарному відпочинкові, зануренню в незабутню атмосферу оперети, насичену кольорами, живою музикою, співом та святковим настроєм.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 25-80 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую