ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 9-11 березня

Культура 7159
Гарних вихідних вам!
Гарних вихідних вам!. Фото: СпецКор

Програма заходів.

Цього тижня вдвічі більше вихідних, отож вдвічі більше розваг та відпочинку. А щоб ви не сиділи ці дні удома, ми підготували для вас чергову підбірку подій, які відбудуться у нашому місті найближчими днями.

У п’ятницю в обласній філармонії відбудеться концерт «Козацький міф Шевченка» в рамках фестивалю «Хмельницький камер фест». Цього ж дня пройде навчально-практичний семінар "Казкотерапія для дітей і дорослих". Розважитися можна на вечірці з Rock-N-Roll від гурту «Shumrise Band», або ж відвідати виступ гурту «Sankі Deda».

У суботу хмельничан познайомлять з ребефінгом, діток запрошують на читацький конкурс «Вічне слово Кобзаря». Крім того, буде вистава у театрі ляльок і презентація дитячої книги «Іль. Казка про народження». Для меломанів увечері відбудеться концерт камерної музики у філармонії, не обійдеться без виступів музичних гуртів у різних закладах міста.

Останній вихідний на цьому тижні порадує хмельничан різноманітністю заходів. Будуть і концерти, і вистави для дорослих та дітей, дегустація пива, танцювальна вечірка, літературна дискусія і, навіть, велопокатеньки.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку живопису «Рефлекторний взаємозв’язок», виставку картин «Жити мистецтвом» 13-річної Аріни Чабан, фотопроект Інни Шинкаренко «Чоловік про жінку», міні-виставку «Шевченкіана в музейній колекції». В арт-центрі «MASLO» показують виставку «Maslo Photo Residency», в приміщенні музею історії міста Хмельницький виставку військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка фотографій "Одеса та одесити" Олега Куцького, у фотомузеї виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П’ятниця (9 березня)

Фото: з архіву

Концерт "Козацький міф Шевченка"

Участь у концерті візьмуть Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля". У концертній програмі твори Лисенка, Кос-Анатольського, Козака, Камінського, Балеми.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Навчально-практичний семінар "Казкотерапія для дітей і дорослих"

Під час семінару-тренінгу розглянуть питання феномену казкотерапії, попрацюють із народними казками "Курочка Ряба" та "Колобок" для дорослих, розглянуть психокорекційну казку для дошкільнят, молодших школярів, попрацюють із метафорами та багато з чим ще.

Коли: 10:00

Де: Хмельницький психологічний центр, вул. Кам'янецька, 112/2

Вартість: 500 гривень

Виступ Sankі Deda у Гастро-барі 7.62

Цей гурт - єдиний організм. де кожний музикант має право голосу, є самостійною особистістю та творчою одиницею. Хлопці приїздять із Дніпра.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Вечірка з Rock-N-Roll від Shumrise Band

Запальні танці з Rock-N-Roll від Shumrise

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Субота (10 березня)

Фото: автора

Читацький конкурс «Вічне слово Кобзаря»

Конкурс організований до Дня пам'яті Тараса Шевченка. Твори генія виконуватимуть також і дітки театру "Летючий корабель". Участь можуть брати діти віком від 4 і до 14 років.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Знайомство із Ребефінг/Rebirthing

Ребефінг - один із найпотужніших методів особистісного зростання, зцілення хвороб, вирішення особистих негараздів та пізнання себе. Комфортно займатися в зручному одязі.

Коли: 16:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 50 гривень (за умови сплати до 9 березня), 100 гривень у день заходу

Виступ "Sanki Deda"

На відвідувачів очікує виступ Sanki Deda з програмою Тhe Вeatles.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ кавер-гурту "100 хвилин"

На відвідувачів чекає безліч композицій у таких музичних напрямках R&B, Pop, Pop-rock, Disco, Jazz, Funk. Сумно точно не буде.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Динамічна медитація Ошо

Динамічна медитація Ошо дозволяє випустити деструктивні емоції, підняти й відпустити несвідомі емоції, відчути себе вільною та щасливою людиною, відчути тотальне розслаблення душі й тіла, пізнати себе глибше. Медитацію проводить Андрій Дзіковський. Тривалість заходу 2-3 години. Узяти з собою зручний одяг.

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренігговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 50 гривень (за умови оплати до 9 березня); 100 гривень (у день проведення)

Презентація книги Наталки Малетич «Іль. Казка про народження»

Це казка про маленьких жителів Небесного саду. Тут дітки готуються до земного життя у спеціальній школі. Проте малюк Іль зовсім не хоче на Землю, йому подобається літати на яблуневій пелюстці і спати в улюбленому нарцисі. Ангелик Пауль розповідає Ілеві, що на Землі падає сніг - і тільки це переконує малого вирушити в незвідану мандрівку, аби народитися у люблячій родині саме на Різдво.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концерт камерної музики

Участь у концерті беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Домінік Рогген (Швйцарія), соліст Террі Рогген (контрабас, Швейцарія). У програмі концерту твори Баха, Моцарта, Спергера.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Дитяча вистава "Дюймовочка"

Це казка про крихітну дівчинку, яка з'явилася з квітки, - Дюймовочку. Спочатку її вкрала мерзенна жаба, аби зробити нареченою свого сина. Потім на ній захотів одружитися жук, а польова миша вже навіть посватала за крота. Однак Дюймовочку рятує ластівка...

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Неділя (11 березня)

Фото: з архіву

Велопокатеньки « Веселі хом’яки»

Маршрут: Хмельницький-Масівці-Хмельницький. Темп планується помірний, визначатимуть за останнім велосипедистом. Кілометраж - 35 км.

Коли: 12:00

Де: Білий міст у парку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно, але реєстрація обов'язкова

Закриття ІХ Міжнародного фестивалю "Хмельницький камер фест"

Участь у закритті беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Тарас Мартиник, солісти Катажина Полонек (віолончель, Німеччина-Польща), Кшиштоф Полонек (скрипка, Німеччина-Польща). У програмі лунатимуть твори Брамса, Дичко.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Дитяча вистава "Носоріг та Жирафа"

Історія дружби високої стрункої Жирафи та куцоногого Носорога. Їх пересварила заздрісна й лукава Мавпочка, але допоміг чародій Марабу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Музична вистава "Красуні кабаре"

Вистава сприятиме гарному відпочинкові, зануренню в незабутню атмосферу оперети, насичену кольорами, живою музикою, співом та святковим настроєм.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 25-80 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Вечірка SpringDanceParty!

Школа соціальних танців Salsa Victoria запрошує на танцювальну вечірку.

Коли: 17:00

Де: Salsa Victoria - Школа соціальних танців, Старокостянтинівське шосе, 7Б

Вартість: 30 гривень

Дегустація крафтового пива

Дегустуватимуть аж 12 зразків вітчизняного напою. Крім дегустації, на відвідувачів чекає сюрприз - розіграш 4 професійних пивних бокалів Spigelau різного стилістичного різновиду.

Коли: 19:00

Де: Gastrocafe Craft, вул. Проскурівська, 44

Вартість: 250 гривень

Школа домедичної допомоги

Учасники зможуть спробувати виконати базові реанімаційні заходи на манекенах, відпрацювати алгоритм дії в тій чи тій пригоді. Кожний пересічний може втрапити в ситуацію, де навички з самодопомоги та взаємодопомоги стануть особливо корисними.

Коли: 10:00

Де: ТЦ "Либідь Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую