ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 23-25 березня

Культура 2498
Гарних вам вихідних!
Гарних вам вихідних!. Фото: studway.com.ua

Програма заходів.

Наступають чергові по-зимовому холодні весняні вихідні. І знову не вдасться насолодитися довгими теплими прогулянками на свіжому повітрі. Але це не значить, що вам доведеться сумувати наступні кілька днів, адже у Хмельницькому запланували масу цікавих заходів.

У п’ятницю презентують книгу Лори Підгірної "Печатка святої Маргарити", а хлопці-аматори, які зняли фільм "У Нас Був Шкільний Бал", розкажуть як самостійно зробили все, починаючи від ідеї і закінчуючи монтажем.

У суботу для юних батьків проведуть тренінг "Дитячий садок, радість і тривога, або Як пройти адаптацію". Біля кінотеатру Шевченка проведуть світловий флешмоб «Година Землі». Не обійдеться без вечірніх виступів музичних гуртів у міських пабах. Для діток покажуть лялькову виставу та організують розваги в «Оазисі».

Останнього вихідного дня цього тижня теж буде куди піти. У театрі Старицького відбудеться прем'єра комедії "Божевільна ніч, або №13". Малечі покажуть «Пана Коцького», у філармонії пройдуть «Мої перші концерти».

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку картин «Жити мистецтвом» 13-річної Аріни Чабан, фотопроект Інни Шинкаренко «Чоловік про жінку», міні-виставку «Шевченкіана в музейній колекції». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка фотографій "Одеса та одесити" Олега Куцького, у фотомузеї виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета". Виставку картин Надії Храмової «Легкий настрій» можна переглянути в галереї "На Проскурівській".

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

П'ятниця (23 березня)

Фото: з архіву редакції

Презентація книги Лори Підгірної "Печатка святої Маргарити"

Лора Підгірна вже презентувала свій успішний український істроричний вестерн "Пригоди Марка Шведа. Червона Офелія" (2017 р.). Ця ж книга - продовження пригод. Що ж підготувала авторка для читачів?!

Коли: 15: 00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Презентація фільму "У Нас Був Шкільний Бал"

Не обов'язково для того, щоб зняти гарний фільм, бути висококласним професіоналом, мати суперобладнання та купу грошей. Величезне бажання іноді здатне зробити набагато більше. Про це яскраво свідчить фільм "У Нас Був Шкільний Бал", який зняли хлопці-аматори.

Коли: 19:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Посиденьки для вагітних

Зустріч-чаювання в атмосфері прийняття та довіри. Учасниці відчують роботу доули. Говоритимуть про те, чим стануть для вагітної пологи: стражданням чи роботою?

Коли: 14:00

Де: Приватний освітній центр "Простір", вул. Подільська, 124

Вартість: внесок по серцю

Виступ гурту Le C?ur

Із французької назва гурту перекладається як "серце". Гурт об'єднав у собі музикантів із 5 країн - Конго, Мексики, Ірану, України й Еквадору, тому їхня музика має певний шарм, а пісні звучать багатьма мовами, зокрема французькою, іспанською, англійською, українською, лингала та суахілі. Їхній стиль c'Kor - це суміш Funk, Folk, Fusion, Rock + електроніка, неформатний спосіб взаємообміну енергетики між гуртом та слухачем.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безоштовно

Виступ гурту "Bonnie and Clyde"

Талановиті й зовсім без кримінальних намірів, хіба тільки ненавмисне викрадуть ваші серця - так про них говорять організатори. "Bonnie and Clyde" - акустичний рок-гурт із власною інтерпретацією відомих хітів.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Conformity

Як світ впливає на ваш вибір, аби ви відповідали сучасності? А що буде, якщо робити не так, як вимагає оточення? Висловити свої думки і це все англійською - мета зустрічі. Крім того, на учасників чекає обговорення сленгу, ідіом, прослуховування американської музики. Розвиток і задоволення - два в одному

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (24 березня)

Фото: з архіву

Акція "Година землі"

Студентська рада ХНУ за підтримки Управління молоді і спорту запрошує до проведення світлового флешмобу "Злови зв'язок із Землею". Мати з собою мобільний телефон або ліхтарик.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Вечірка для наречених/Wed_bride_party

Ще не придумали, як організувати весілля? Тут уже це знають і гоові поділитися. Провідні спеціалісти весільної сфери допоможуть Вам розібратися в організації весілля. Чудова нагода в затишній атмосфері отримати відповіді на питання, які вас цікавлять у період підготовки весілля.

Коли: 19:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Дитячий садок, радість і тривога, або Як пройти адаптацію"

Для когось дитячий садочок рідний і сповнений спогадами про безтурботне дитинство, а для когось - це тривога, розпач, сльози, навіть страх. Чому так, відповість цей тренінг. Захід розрахований на батьків та всіх, хто бажає покращити стосунки з дітьми, зрозуміти їхню поведінку та вберегти від зайвих тривог і страхів.

Коли: 17:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 180 гривень

Воркшоп "Designers Self Management"

Воркшом триватиме 5 годин і буде корисний для дизайнерів-наставників, арт-директорів, початківців/досвідчених/скептичних чи з частково втраченим вогником ув очах. Також він вартий уваги, якщо ви плануєте працювати самостійно чи розглядаєте це в перспективі. Лектор Макс Ширко - керівник та арт-директор The23.design, куратор курсів у Projector, видає онлайн-журнал Telegrat.Design.

Коли: 12:00

Де: Avivi IT Academy, вул. Подільська, 109 (5-ий поверх)

Вартість: 650 гривень - до 23.03; 700 гривень - у день заходу

Дитяча вистава "Троє поросят"

Були собі троє поросят ніф-Ніф, Нуф-Нуф та Наф-Наф. Усе літо вони бавилися в зеленій травичці, грілися на сонечку й ніжилися в калюжах. Але прийшла осінь й довелося думати, де б то зимувати. Ніф-Ніф зробив собі будиночок із соломи - так найпростіше і найшвидше. Нуф-Нуф теж зробив, правда, із гілок і тонких лозинок. А от Наф-Наф натягав каміння, місив глину, не поспішаючи, старанно будував собі будинок - надійний, міцний. Навідався до них Вовк...

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Виступ кавер-гурту «Graffiti music group»

Graffiti Music Group - музична інтерпретація вуличного графічного мистецтва, хлопці розпишуть повітряний об'єм своїм баченням відомих хітів від АС/DC i Queen до Nirvana.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту «The Oscar Wild»

"Робимо ваші вуха щасливими" - такий девіз учасників 7-ого сезону телевізійного шоу "Х-фактор". У репертуарі гурту є власні композиції у стилях поп-рок, джаз-рок, soul, а також у них є авторські обробки українських та закордонних хітів. Їхній виступ - це завжди душевний перфоманс, що поєднує в собі ніжну лірику та вибуховий драйв музики.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Розваги для діток у ТРЦ "Оазис"

Цієї суботи малі дизайнери матимуть майстер клас із виготовлення дизайнерської брошки з фетру, а потім на них чекає інтерактивний Королівський бал. Гарний настрій гарантовано.

Коли: 15:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Неділя (25 березня)

Фото: VeжА

АТО versus мирна зона країни: Чи є шлях назад?

Антологія оповідань "Невимушені" - книга, яка читається одним ковтком. Відкладатимеш час від часу - бо час на роздуми: осягнти все прочитане, усе прожите тобою - і непрожите. "Повернення" Артема Чеха - про те, як герой повернувся з АТО у мирну зону рідної країни, проте вже не здатен знайти собі місце тут. Про це варто говорити, про це варто молитись, а ще варто замислитись про важливе та дріб'язкове у нашому житті.

Коли: 15:00

Де: Кав'ярня Caffe Milen, вул. Соборна, 69

Вартість: безкоштовно

Прем'єра комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-100 гривень

Дитяча вистава "Пан Коцький"

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую