ye-logo.v1.2

Хмельницький затанцював!

Культура 2724

Минулого тижня у місті проходив попередній кастинг відомого в Україні шоу «Танцюють всі».

Випробувати свої сили та показати вправність у танцях спробувало близько сотні хмельничан та жителів сіл і райцентрів Хмельниччини. Хтось падав на сцені, вважаючи це своєю «родзинкою». Хтось танцював, перемагаючи застуду. Хтось благав організаторів взяти його на телекастинг, бо дуже хоче побачити «наживо» Влада Яму… Танцювали у різноманітних стилях: від брейк-дансу та бальних танців – до класики та власних імпровізацій. Дехто з учасників вже не вперше намагався підкорити танцями організаторів, які проводили відбірковий тур. Наприклад, хмельничанка Катерина Рибчинська торік пройшла попередній кастинг і навіть танцювала на кастингу у Львові. «Тоді журі мене відправило на вечірню хореографію, – пригадує Катерина. – Однак брейк-данс від Франциско Гомеса мені не підкорився. Сподіваюся, цьогоріч потраплю не лише на кастинг, а й до Ялти».
Як розповіли організатори проекту, на таких попередніх кастингах відбирають танцівників, які згодом братимуть участь у кастингу, котрий зазвичай транслюють по телебаченні. Хто з хмельничан на нього потрапить – наразі невідомо. Про це їм повідомлять додатково десь у березні.
До речі, за всю історію проекту «Танцюють всі» (а це вже буде четвертий сезон) жоден хмельничанин до фіналу шоу так і не потрапив. Сподіваємося, цьогоріч комусь із наших земляків таки поталанить.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую