ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 30 березня - 1 квітня

Культура 2571
Активного та приємного відпочинку!
Активного та приємного відпочинку!. Фото: lady.tochka.net

Програма заходів.

Невдовзі Великдень, а тому для хмельничан підготували кілька цікавих заходів, присвячених цій темі. Для діток проведуть майстер-клас із приготування паски та розпису крашанок, для дорослих проведуть передвеликодній сільськогосподарський ярмарок.

Для поціновувачів мистецтва гарна новина - у п’ятницю заплановано відкриття одразу кількох виставок у музеях міста. Буде й презентовано весільну виставку у Торгово-промислові палаті.

У суботу дітям розкажуть про казковий процес створення іграшок під час інтерактивної зустрічі «Історія однієї іграшки». Мандрівникам порадять, як подорожувати, розвиватися і заробляти водночас на зустрічі з Орестом Зубом. А любителів двоколісних навчать безпечної їзди, під час поїздки вулицями в супроводі велотренера.

У неділю, до 1 квітня, всіх охочих запрошують на традиційний піжамний забіг. Тож, одягайте піжаму і гайда до «Дитячого світу».

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", у фотомузеї діє виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета". Виставку картин Надії Храмової «Легкий настрій» можна переглянути в галереї "На Проскурівській".

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

П'ятниця (30 березня)

Фото: автора

Віртуальна екскурсія «Місто, у якому ми живемо і навчаємось»

Екскурсію проведе Єсюнін Сергій - провідний науковий співробітник КЗК "Хмельницький обласний краєзнавчий музей", історик, краєзнавець, музеєзнавець, журналіст, дослідник історії, архітектури та культури міста Хмельницького та Поділля.

Коли: 15:00

Де: Читальний зал Хмельницької ОУНБ, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Кулінарний майстер клас із приготування паски та розпису крашанок

Напередодні Великодня у клубі дитячого дозвілля "АСЯ" проводитиметься кулінарний майстер клас із приготування паски та розпису крашанок

Коли: 11:00

Де: Клуб дитячого дозвілля "АСЯ", Старокостянтинівське шосе, 1/1

Вартість: 200 гривень

Відкриття виставки графіки Леопольда Левицького

Леопольд Левицький - представник старшої формації митців Львова, що створили неповторний світ із естетизацією форми та кольору, зі своєю системою художній цінностей. У колекції ХОХМ нараховується більше ста графічних творів художника, частина з них увійшла до експозиції, що демонструє ретроспективу його творчих пошків періоду 30-70 років.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Відкриття художньої виставки "Казковий світ кераміки руками дітей"

Експонуватиметься понад 200 робіт вихованців Людмили Тершівської - викладачки кераміки та скульптури Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Коли: 11:30

Де: Музей історії міста Хмельницький, вул. Проскурівська, 30

Вартість: безкоштовно

Весільна виставка "Wedding Fest 2018"

Найкращі фахівці весільної індустрії та представники Event-компаній запрошують на грандіозний фестиваль: Fashion-покази, весільний шопінг, розіграш цінних подарунків та гала-концерт. У програмі довжелеееезний список, тому варто варто прийти, подивитися, спробувати, купити, виграти.

Коли: 12:00

Де: Торгово-промислова палата Хмельницького, вул. Подільська, 109/1

Вартість: 50 гривень

TravelStory "Подорож Андами: від Колумбії до Патагонії"

Як проїхати в Латинську Америку й вижити? Про культуру, клімат, як усе спланувати так, аби мерзнути й мокнути менше? Регіони й ціни: а чи брати з собою гречку і як смачно приготувати кактуси? Де шукати пінгвінів і як догнати рожевих фламінго? Про це все і купу іншого, але не менш цікавого можна дізнатися на зустрічі.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість - 250 гривень

Майстер-клас "Мистецтво самопрезентації"

На майстер класі говоритимуть про стилі позиціонування, мета-меседж, узгодженість комунікативних сигналів, виявлення уподобань співрозмовника й побудову довіри, звукову самопрезентацію, візуальну самопрезентацію, одяг для успіху.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 250 гривень

Субота (31 березня)

Фото: з архіву

Інтерактивна зустріч «Історія однієї іграшки»

Діти дізнаються більше про казковий процес створення іграшок. Якими іграшками гралися 100 років тому? Якою була перша лялька у світі? На відвідувачів чекає подорож історією іграшок усього світу, а також знайомство з Вельветового Кролика, який знає, як оживають іграшки.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Велонавчання безпечної їзди

Поїздка вулицями в супроводі велотренера. Учасники дізнаються, де і як має рухатися велосипедист у місті, які правила дорожнього руху має знати і як їх виконувати, що означають дорожні знаки, як повернути ліворуч, де заборонено їздити, а де можна.

Коли: 12:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана, вул. Паркова

Вартість: безкоштовно

Передвеликодній сільськогосподарський ярмарок

Відбудеться передвеликодній ярмарок, на який запрошують фермерів, виробників сільськогосподарської продукції з усієї області, мешканців міст та сіл, які бажають вигідно продати та придбати продовольчі товари.

Коли: 8:00

Де: Від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе, вул Прибузька

Вартість: безкоштовно

Зустріч із Орестом Зубом

Орест Зуб - онлайн-підприємець, мандрівник, блогар, письменник. Автор україномовного блогу про інтернет-бізнес, саморозвиток і подорожі - openmind.com.ua. На зустрічі Орест розповість про онлайн-бізнес як найкращий спосіб подорожувати та заробляти водночас, способи заробітку в подорожах та як йому вдалося відвідати понад 100 країн.

Коли: 12:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1А

Вартість: 350 гривень

Семінар "Система координат твого життя"

Цей семінар допопоже кожній людині дізнатися таємні коди своєї долі: цілі й завдання свого народження; свої невичерпні джерела фізичного, ментального і душевного здоров'я і багато чого іншого. Кожен учасник зрозуміє причини подій, які відбуваються в його житті та отримає всі необхідні інструменти для гармонізації своєї реальності.

Коли: 13:00

Де: Приватний освітній центр "Простір", вул. Подільська, 124

Вартість: 600 гривень

Дитяча вистава "Веселі ведмежата"

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру. Як же бути?

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Неділя (1 квітня)

Фото: з архіву редакції

Веселий піжамний забіг

Традиційний піжамний забіг усіх охочих. Потрібно лише одягнути свою улюблену піжаму або махровий халат і такому милому вигляді прийти до "Дитячого світу".

Коли: 13:00

Де: Площа навпроти "Дитячого світу", вул. Проскурівська, 1

Вартість: безкоштовно

Казка "Не хочу бути собакою"

У тридев'ятому царстві, у тридев'ятому дворі жили собі, були собі Півень та Кіт. Працювали кожен на своїй посаді: Півень - півнм, Кіт - котом. Одного ранку двір облетіла новина, що з'явилося вакантне місце собаки, до якого додається шикарна будка та яскравий ланцюг. От Півень та Кіт почали зазіхати на таку привабливу посаду, але в дворі з'являється справжній Собака і, здавалося б, усе стає на свої місця. Однак пізніше з'ясовується, що Собака втік від свого жорстокого хазяїна і, шукаючи іншого призначення, твердо вирішив ніколи не бути собакою.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Трагікомедія «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую