ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 9-15 квітня

Культура 2599
Приємного вам відпочинку
Приємного вам відпочинку. Фото: speakonly.vn

Програма заходів.

Тиждень, що починається з понеділка, автоматично стає хорошим. Ми ж бажаємо вам, щоб гарний настрій і чудова погода радували вас протягом всіх наступних днів тижня також.

Протягом найближчих днів у Хмельницькому розпочне діяти Школа волонтерів, відкриють одразу дві нових виставки фотографій. Для любителів музики у філармонії відбудеться концерт Андрія Дорофеєва та Дарії Рахманіної, концерт дитячого хору «Подільські солов’ї».

У середу хмельничанам презентують концепцію кінотеатру імені Т. Шевченка, у четвер розкажуть план дій сталого енергетичного розвитку Хмельниццького.

У театрі Старицького прем’єра – покажуть комедію «Скупий». Для діток на вихідні у театрі ляльок підготували кілька захопливих вистав.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку графіки Леопольда Левицького. У музеї історії міста показують художню виставку "Казковий світ кераміки руками дітей", де експонується понад 200 робіт вихованців Людмили Тершівської. В арт-галереї «Масло» триває виставка «Політика тіла». У Хмельницькій школі іконопису «Нікош» показують виставку «І воскрес Христос». Виставка Володимира Петровського "Емоції" гобелен та живописних робіт експонуються у «Галереї на Проскурівській».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом цього тижня у Хмельницькому.

Понеділок (9 квітня)

Фото: BeautyHub

Тиждень трансформацій

Це інтенсив трансформаційних ігор, на які наважиться не кожний. Але той, хто прийде, отримає набагато більше, аніж очікує.

Коли: 18:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 1500 гривень

Вівторок ( 10 квітня)

Фото: ccts.edu.ua

Школа Волонтерів /MKM

Розпочинається місячний проект "Школа волонтерів". Програма складається з 8 занять. За цей час учасники пройдуть теоретичний та практичний курс основ волонтерської діяльності, проектного менеджменту й зможуть створити власні волонтерські проекти. Учасники, які пройдуть 80% програми та виконають заключне завдання ввійдуть до Єдиного реєстру волонтерів при Хмельницькій міській раді.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Середа (11 квітня)

Фото: з архіву редакції

Відкриття фотовиставки Сергія Аніськова "#Чоловічий портрет"

Сергій Аніськов - фотограф, член Національної спілки фотохудожників України, псхолог, мандрівник, природолюб, автор проектів "Хмельницький та хмельничати", "Обличчя Індії", "Майдан. Історія протесту", "Психологічний портрет воїнів АТО", "Сквоти", "Місто".

Коли: 14:00

Де: Кафе "Kodak", вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Презентація концепції "Кінотеатр ім. Т. Шевченка"

Proprostir, Агенція розвитку Хмельницького та Хмельницька міська рада презентуватимуть напрацювання щодо подальшого розвитку кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка.

Коли: 18:30

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Балет «Есмеральда»

Хореографічна вистава "Есмеральда" мовою танцю розповідає романтчну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю і життям. Та справжні почуття непідвладні ані часу, ані людям.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Концерт Андрія Дорофеєва та Дарії Рахманіної

У програмі твори Л. ван Бетховена, С. Прокоф'єва, Й. Баха, Е. Ізаї, М. Балакірєвого. Виконуватимуть Дарія Рахманіна (скрипка, м. Київ) та Андрій Дорофеєв (фортепіано, м. Київ)

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Четвер (12 квітня)

Фото: YouTube

Відкриття виставки фотографії "Київ - 3018"

Експонуватимуться роботи київського фотографа Олександра Ляпіна.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Розважальна інтелектуальна гра Quiz, please!

Це весела інтелектуальна гра, у ході якої команди змагаються між собою, відповідаючи на запитання з різних сфер знань. Переможці отримують цінні призи. Це унікальний спосіб поєднати веселі посиденьки з друзями в пабі з драйвовою командною грою, перевірити свої знання й познайомтися з новими людьми.

Коли: 19:00

Де: Арт-кафе "Диканька", вул. Подільська, 93

Вартість - 50 гривень з людини

Вступна лекція до курсу "Тестування П3"

У програмі заходу: знайомство з викладачами курсу, з тестуванням від практикуючих фахівців про поняття тестування, його цілі й задачі, поняття яклсті і методи її контролю, роль тестування в системі якості, знайомтсво з процесом навчання.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Прем'єра комедії "Скупий"

Гарпагон - скупий чоловік, який не любить нікого і нічого, лише свої гроші. Аби його багатство нікому не дісталося, він зариває його в саду. Власних дітей тримає у злиднях, але й вирішуєїхню долю - доньку віддає за старого, але багатого пана, а сина одружує з небідною вдовою, також підстаркуватою. Але планам Гарпагона не судилося здійснитися.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-100 гривень

Концерт обласної дитячої філармонії

Участь у концерті беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Ведучий програми - Володимир Щур.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (13 квітня)

 

Фото: Tria-ua

Презентація аналізу Плану дій сталого енергетичного розвитку

дій сталого енергетичного розвитку - це основний документ, який формує політику Хмельницького щодо скорочення викидів СО2 шляхом проведення заходів у різних сферах. Чи є цей документ дієвим? Що слід змінити? Експертна комісія дасть відповіді на всі питання.

Коли: 11:00

Де: Центр енергетичних консультацій, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Творча розмова «Про театр, де не потрібно симулювати катарсис»

Творча розмова з Мариною Бортник-Гулеватою для тих, кому театр цікавий, не байдужий, важливий.

Коли: 17:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Дегустація вина "Велика Італія"

Дегустаційний ряд цього разу охоплює п'ять видів вин.

Коли: 19:00

Де: OnWine Boutique, вул. Зарічанська, 3/1

Вартість - 250 гривень

Концерт дитячого хору «Подільські солов’ї»

"Подільські солов'ї" - лауреат міжнародного та всеукраїнського конкурсів, зразковий дитячий хор. Художній кервник - Н. Бухта. Концертмейстери - О. Голенишина, М. Гордєєва, А. Гаращенко.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Субота (14 квітня)

 

Фото: з архіву

Відкриття велосезону з поліцією

Нарешті теплі сонячні промені пробились крізь останні зимові дні і настав час пересісти на велосипеди! Спільний велозаїзд із Патрульною поліцією, конкурси і змагання на фініші, безліч цікавих призів від парнерів і спонсорів.

Коли: 14:00

Де: Майданчик перед кінотеатор ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 37

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Казка-ланцюжок"

Театр ляльок приготував нову виставу, але не просту - "Казку-ланцюжок"

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Зустріч-обговорення "Love живе 3 роки. Скільки в коханні живемо ми?"

Бегбедер написав дуже актуальний, глибокий і не менш суперечливий портрет сучасного кохання. Чиатючи роман Бегбедера, можна більше дізнатися про себе, про стосунки, про те, чим може бути кохання. Чим чим краще йому бути? Говоритимуть, листаючи Бегбедера. Модераторка - Міла Романюк.

Коли: 15:00

Де: Кав'ярня CAFFE MILEN, вул. Соборна, 69

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую