ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 16-22 квітня

Культура 2808
Плануйте своє дозвілля разом з Сайтом Є
Плануйте своє дозвілля разом з Сайтом Є. Фото: FireStock

Програма заходів.

 Тиждень розпочнеться з космічного квесту для молоді і триматиме у тонусі всіх хмельничан протягом наступних днів. Хто хотів зайнятися саморозвитком – зараз саме час. У місті запланували кілька цікавих лекцій, майстер-класів і тренінгів. 

Для любителів театру гарна новина. Цього тижня до нас приїдуть з виставою актори Житомирського театру імені Кочерги. Хто хоче насолодитися музикою – гайда до філармонії на концерт.

У суботу в Хмельницькому відбудеться черговий фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!" На відвідувачів чекають понад 60 майстер-класів. А якщо вам захочеться кудись поїхати, цього ж дня у Кам'янці-Подільському проходитиме відкриття туристичного сезону.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку графіки Леопольда Левицького. У музеї історії міста показують художню виставку "Казковий світ кераміки руками дітей", де експонується понад 200 робіт вихованців Людмили Тершівської. В арт-галереї «Масло» триває виставка «Політика тіла». У Хмельницькій школі іконопису «Нікош» показують виставку «І воскрес Христос». Виставка Володимира Петровського "Емоції" гобелен та живописних робіт експонуються у «Галереї на Проскурівській». У музеї-студії фотомистецтва показують виставку «Київ 3018».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом цього тижня у Хмельницькому

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (16 квітня)

Фото: Men's Health

Молодіжний Cosmic qest

Давним-давно у далекій галактиці було порушено спокій! І навіть галактичний сенат не міг нічого вдіяти для відновлення порядку. Кожен може прийти на допомогу небагаточисельним джедаям, які втратили контроль над ситуацією і взяти участь у космічно найфантастичнішій пригоді у своєму житті.

Коли: 16:30

Де: Хмельницька бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Вівторок (17 квітня)

Фото: з архіву

ХII Обласний форум «Книжкова весна на Хмельниччині"

У програмі: зустрічі з подільськими письменниками, майстер-класи, презентації книг, видавництв та книготорговельних організацій Хмельниччини, перегляди книжкових виставок, визначення кращих книг 2017 року.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Лекція "Харківська школа фотографії"

Лекція відбудеться в рамках виставки "Політика тіла. Харківська школа фотографії із колекції родини Гриньових". Читатиме Галина Глеба. Ітиметься про причини появи, середовище формування та ключові імена й роботи авторів групи "Время", учасників "Групи швидкого реагування", молодих митців. А також унікальні методи створення фотографічних образів, якими харків'яни користуються й до сих пір уже впродовж 40 років.

Коли: 18:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Концерт "Перлини української органної та камерної музики"

Участь у концерті беруть Наталія Молдован (орган), Тарас Малик (флейта), Олена Леонова (сопрано), Ольга Абакумова (сопрано). У програмі виконуватимуться твори українських композиторів Бортнянського, Колесси, Дичко, Скорика.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Середа ( 18 квітня)

Фото: з архіву

Творча зустріч із Сергієм Аніськовим

Сергій Аніськов - член Національної спілки фотохудожників України. На зустрічі він розповість про те, як створювати портрет, та поділиться секретами чоловічого портрету.

Коли: 18:00

Де: Kodak Cafe, вул. Подільська, 93

Вартість: за програмою "Pay what you want"

Зустріч з елементами лекції «Я - Медіа. Простір творчості»

Зустріч проводитиме Гліб Савінов. Людина постійно перебуває в медіапросторі. Як у ньому поводитися, як він впливає і нащо взагалі існує. Гліб Савінов про все знає.

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: за програмою "Pay what you want"

Сучасна притча "Божі тварі"

Дочка заможного селянина завагітніла від сусідського хлопчини - бідняка і сина пияки. Її батько наполягає на аборті, але тут втручаються домашні тварини: кінь, півень, пес, корова і свиня. Вони і рятують дівчину від цього злочину.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

 Четвер (19 квітня)

Фото: з архіву

Тренінг "Креативна Європа"

Захід стане користним для представників сфери культури та креатичних індустрій, неурядових організацій, зацікавлених у подачі заявок на гранти проекту ЄС "Креативну Європу". Під час тренінгу учасники отримають відповіді на питання: які проекти підтримує КЄ? Як отримати грантову підтримку КЄ? Як підготувати успішну грантову заявку? Як працює грантове фінансування?

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Концерт "Музичні династії"

Участь у концерті беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, головний диригент - Сергій Леонов, солісти Віталій Леонов (скрипка), Олена Леонова (сопрано).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Клуб настільних ігор "Четвергові настолки"

Запрошують усіх охочих. Організатори обіцяють багато настолок, гірлянд і гарну компанію. Серед настолок вибухові кошенята, знахідка для шпигуна, цитаделі, Орандж Квест, свинтус, діксіт, уно та інші. Організовують ГО "Молодь за краще майбутнє" та ОЮБ.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкошкоштовно

Майстер-клас "Управління ризиками"

На майстер-класі вчитимуть ефективно працювати з ризиками. Здатність управляти ризиками допоможе компаніям впевненіше діяти в майбутніх бізнес-рішеннях. Захід буде корисний керівникам проектів, тім-лідам, проектним менеджерам, скрам-майстрам, засновникам стартапів.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість - 500 гривень до 18 квітня, 550 гривень у день заходу

П'ятниця (20 квітня)

Фото: з архіву

Виступ гурту "Лісапетний батальйон"

"Лісапет мій, лісапет..." чимало хто наспівува цю та інші пісні "Лісапетного батальйону". Співають просто, весело і про життя. Переможці проекту "Україна має талант" дають ювілейний концерт "Найкраще за 25 років".

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 200-250 гривень

Субота (21 квітня)

  

Фото: з архіву

ХІІІ Хмельницький фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!"

Фестиваль відбувається лише двічі на рік. Цього разу буде понад 60 майстер-класів: гармонізація внцтрішнього світу, стосунки чоловіка та жінки, оздоровчі техніки, бізнес-напрямок, слов'янські методи зцілення, трансформаційні ігри, творчість, краса, ладування та багато іншого.

Коли: 9:00

Де: УПК, вул. Проскурівська, 61

Вартість: два дні - 375 гривень, один день - 200 гривень

Відкриття туристичного сезону 2018 (Кам'янець-Подільський)

Вулицями міста прогулюватимуться сотні людей в історичних костюмах. Презентують нові туристичні продукти: "Кам'янець-Подільський: дитячий туризм", перший гастрономічний маршрут "Смачна карта Кам'янця-Подільського", нові туристичні локації: "Консервація археологічних решток першої кам'янецької бруківки 1760-их років" та інше. А на завершення відбудеться історичний флешмоб, що претендуватиме на рекорд України.

Коли: 10:00

Де: Польський ринок, м. Кам'янець-Подільський

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Сни про Венецію"

Це лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу, у якому ляльок не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови й тулуба. Актори в яскравих костюмах та лялькт людського зросту покажуть фокуси, співатимуть і танцюватимуть.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитка: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Лекція "Продажі 2.0 | Без Води"

На лекції слухачі дізнаються про те, як написати скріпти продажів, чому покупці не повертаються, техніки продажів, чому люди перестали купувати, як підняти чек продажі, які інструменти дозволяють відділу продажу заробляти більше тощо.

Коли: 9:00

Де: ТРЦ "Либідь Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 1300 гривень

Неділя (22 квітня)

Фото: melodyzimmerman.com

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 3 й до 6 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Дитяча вистава "Легенда про вірність"

Актори театру ляльок "Дивень" підготували виставу "Легенда про вірність" маленьким поціновувачам мистецтва.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитка: 25-30 гривень

Музична комедія "Фараони"

П'єсу написав О. Коломієць. За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну?

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую