ye-logo.v1.2

Хмельницький має шанс стати «танцювальною столицею України»

Культура 2868

Таке звання отримає наше місто в разі перемоги у танцювальному проекті телеканала «Інтер» – «Майdан’s».

 Зйомки шоу, яке «Інтер» представляє спільно з Київською міською державною адміністрацією стартували 1 лютого. За їхнім задумом, це шоу повинне об’єднати всю країну. Сотні людей з 12 найбільших українських міст зійдуться у танцювальному двобої заради благородної мети – допомогти своїй малій батьківщині (якою саме буде ця «допомога», поки що невідомо). Організатори запевняють: «Учасником проекту «Майdан’s»  може стати кожен – незалежно від віку, статі, соціального статусу та вміння танцювати. Головне – опинитися в потрібний час у потрібному місці».
Довідавшись з Інтернету про час і місце проведення помпезного заходу, кореспонденти «Проскурівського телеграфу», 5 лютого близько 14-ї години, прибули на майдан Незалежності. Проте, на головній площі Хмельницького не було і натяку на зйомки  «наймасштабнішого танцювального шоу».
Лише скориставшись телефоном «гарячої лінії», нам вдалося дізнатися, що нікому нічого не сказавши, «Майdан’s»  «переїхав» у спортивний комплекс Хмельницького Національного університету, що на вулиці Хотовицького. Проте, замість одного дня, з 5 лютого кастинги та майстер-класи в Хмельницькому триватимуть тиждень! Розпочинатимуться вони щодня о 18-й годині.  Під керівництвом відомого хмельницького хореографа Сергія Костецького учасники проекту підготують танцювальні постановки, які згодом представлять на центральній площі столиці.
До речі, уже першого ж дня хмельницьких змагань, аби продемонструвати свою майстерність та безкоштовно розучити декілька нових «па» від «зірки» паркету, у спорткомплексі зібралося чимало бажаючих.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую