ye-logo.v1.2

На Хмельницькому телебаченні стартує «Ранок на Подiллi»

Культура 4148
Фото: Прес-служба РСЦ МВС в Хмельницькій області

На телеканалі «Поділля-центр» стартував новий інформаційно-розважальний проект «Ранок на Поділлі».

 З 24 січня щодня о пів на сьому ранку подолян будять Олексій Єлєнков, Олександр Єльцов та Юлія Соколова. Невдовзі це робитиме ще одне тріо ведучих: Руслан Юшкевич, Людмила Коваль та Людмила Покась. Усі дівчата – «вихідці» з радіо, а хлопці – з телебачення.
За словами Наталі Паляниці, координатора-керівника проекту, більше відомій подолянам, як авторка і ведуча передачі «На життєвих перехрестях», розмови про цей проект велися давно. Хоча ранкове шоу – ідея не нова, проте хочеться, аби люди більше посміхалися. Нині суспільство занадто депресивне та заполітизоване. «Відомо, як день розпочнеш – так його і проведеш, – каже пані Наталя. – Наш проект – це шалена круговерть позитиву для тих, кому важко прокидатися зранку. Ми допоможемо зарядити позитивною енергією на цілу добу. Поки що немає сталої форми ведення програми, тому постійно експериментуємо. Не обов’язково, аби людина сиділа «втупившись» у телевізор, вона може бігати з кухні у кімнату, займатися своїми справами і паралельно поглинати цікаву інформацію».
У веселих рубриках «Зарядка – тіло в діло», «Гість на чашку кави», «Сьогодні в історії», «Гороскоп від тьоті Моті», «Хіхоньки-хахоньки», «Сніданок ням-ням» ведучі програми діляться не лише гарним настроєм, але й корисними порадами та цікавими новинками. А допомагають їм у цьому фахівці своєї справи з різних галузей.
Пані Наталя розповідає: «Зараз ми співпрацюємо з кафедрою фізичного виховання і здоров’я людини Хмельницького Національного університету. Її викладачі допомагають подолянам приводити «тіло в діло». У нас є зарядки як для загального оздоровлення людини будь-якого віку, так і для певної вікової категорії. До прикладу, зарядка для батьків з дітками трьох років та батьків із школярами . У рамках рубрики «Гість на чашку кави» ми спілкуємося з найталановитішими та найнеординарнішими людьми, які демонструють на усю Хмельниччину свої таланти або хобі. Зараз шукаємо варіанти подачі «Сніданку ням-ням» та спеціалістів, які допомогли б зробити ранковий прийом їжі справді корисним, поживним і легким у приготуванні. Крім того, планується  рубрика корисних порад «Свій до свого по своє», у межах якої люди матимуть змогу допомагати один одному у різних проблемних ситуаціях: як не застудитися, як загоїти душевну рану, як не потрапити на гачок шахрая».
 «Ранок на Поділлі»  щодня розпочинається о 6.30
і триває до 9.45.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую