ye-logo.v1.2

Рок, пиво та драйв: у Хмельницькому стартував «Rock&Buh 2018» (ФОТО)

Культура 11033
Біля основної сцени зібрався багатотисячний натовп
Біля основної сцени зібрався багатотисячний натовп. Фото: автора

У Молодіжному парку, біля пляжу, розпочався фестиваль.

Сьогодні, 25 травня, у Хмельницькому стартував музичний фестиваль «Rock&Buh». Вже другий рік поспіль, у Молодіжному парку біля Південного Бугу, збираються шанувальники року. 

Триватиме він три дні. Впродовж 25-27 травня на двох сценах, окрім вітчизняних гуртів, гратимуть два іноземні – з Білорусі та Великобританії. А також співзасновники рок-фесту – три місцевих колективи - «Мотор'ролла», «STANZA» та «Чумацький шлях».

Перший день фестивалю відкривали гурти "Зворотня дія" (Хмельницький), "Сова" (Старокостянтинів), "The Hypnotunez" (Вінниця), "Чумацький шлях" (Хмельницький) та "Воплі Відоплясова" (Київ). 

Фестиваль стартував сьогодні близько 17 години. Декілька сотень глядачів танцювали під виступи виконавців, прогулювалися пляжем та смакували смачні страви, які можна було купити у фут-корті. Вже ближче до вечора, біля основної сцени, зібрався багатотисячний натовп, який танцював та кайфував в унісон з виконавцями.

На фестиваль «Rock&Buh» прийшла не лише молодь, яка полюбляє рок. Біля сцени  можна було побачити молодих батьків, які прийшли з дітьми, старших людей і навіть пенсіонерів. Також, сьогоднішній концерт став кращим подарунком для багатьох випускників хмельницьких шкіл, адже сьогодні у них був ще й останній дзвінок. Тож багато хто прийшов на фестиваль у шкільній формі і з бантами.

Той, хто не зміг сьогодні прийти на фестиваль, зможе це зробити ще в суботу та неділю. З розкладом виступів на найближчі два дні можна ознайомитися тут.

Біля основної сцени було розміщено два екрани, на яких траслювалися виступи музикантів

 

Відразу, після виступів музикантів, фанати "атакували" їх та робили селфі

Хмельницький гурт "Чумацький шлях" "запалив" присутніх своїм виступом. Глядачі співали, танцювати та кайфували від музики разом з виконавцем

Вінничани з гурту «The Hypnotunez» «запалили публіку»

Біля головної сцени фесту «Rock&Buh 2018» молодь не нудьгувала

"Року без пива не буває", - казали організатори фестивалю. Тому багато, хто прийшов на концерт, в алкоголі собі не відмовляли

Окрім драйвової музики, на фестивалі була смачна їжа - від м'ясних страв, алкоголю, до морозива та десиртів

На фестиваль «Rock&Buh» прийшла не лише молодь, яка полюбляє рок. Біля сцени можна було побачити молодих батьків, які прийшли з дітьми

А ще на фестивалі відбулося освідчення, свідками якого були тисячі присутніх. Стас попросив Ніну вийти за нього. Вона сказала - "Так!"

«Чумацький шлях» вийшов на сцену о 20.45

Хмельницький гурт «Чумацький шлях» - це не лише фолк-рок, а й справжнє шоу

Емоцій та драйву на «Rock&Buh» у Хмельницькому вистачало

Виступ «Чумацького шляху» тривав більше години

Поява Олеги Скрипки викликала неабиякі емоції

Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова» на фестивалі в Хмельницькому

І хоч «Воплі Відоплясова» вийшли на сцену о 22.00, народ не поспішав розходитися

«Rock&Buh 2018» «пішов спати»... 26 травня - день другий. І на головній сцені виступлять «Motanka» (м.Київ), «Akutе» (м. Могилів, Білорусь), «Станза» (м.Хмельницький), «Detach» (м.Київ) та о 22.00 «Антитіла» (м.Київ).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую