ye-logo.v1.2

Олександр Педан презентував свою дитячу книгу

Культура 2229
Олександр Педан написав книгу "Пан Дельфін"
Олександр Педан написав книгу "Пан Дельфін". Фото: instagram.com/pedanos

Відомий хмельничанин став письменником.

«Видавці запитали у мене, про кого я б хотів написати, – наводить слова Олександра Педана прес-служба «Нового каналу». – Я відповів: про дельфіна. І не випадково. Адже саме ці тварини є друзями серферів. До речі, дельфіни і самі є дуже хорошими серферами! Обов’язково знайдіть в інтернеті відео, де вони ловлять хвилі».

Відомий телеведучий, який родом з Хмельницького, Олександр Педан готує презентувати 31 травня в Києві свою книгу «Пан Дельфін». Книга познайомить читачів з цими чудовими тваринами. Дитина дізнається, чому дельфіни - це не риби, скільки видів дельфінів існує, а ще де вони мешкають, що споживають, як спілкуються й багато іншого.

«Сьогоднішнім дітям дуже важко всидіти на місці, – пояснює Олександр. – Тому я писав ці історії цікаво, легко та коротко. Дитина може відкрити будь-яку сторінку книги і щоразу дізнатися щось нове. Думаю, особливо цікавим «Пан Дельфін» буде для дошкільнят».

«Коли Марк (син ведучого – прим. ред.) трохи підросте, я обов’язково прочитаю йому «Пан Дельфін», – продовжує Олександр Педан. – Хочу, щоб у його пам’яті зберігся спогад, як ми разом читаємо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую