ye-logo.v1.2

Фестиваль короткометражок "Бруківка": понад 100 фільмів, воркшопи і Богдан Бенюк (ПРОГРАМА)

Культура 2878
22-24 червня У Кам
22-24 червня У Кам'янці-Подільському проходитиме фестиваль короткого метру «Бруківка». Фото: kam-pod.gov.ua

Цими вихідними у Кам'янці-Подільському стартує Міжнародний фестиваль.

Паралельно із Днем молоді та «Respublica family fest» у Кам’янці-Подільському 22-24 червня проходитиме масштабна кіно-подія – фестиваль короткого метру «Бруківка».

Другий фест проходить з приставкою «міжнародний», повідомляють у міській раді. Однак, для організаторів несподівано ці слова виявилися не просто словами. За період оголошення конкурсу на захід подали свої короткометражки режисери-аматори і режисери-професіонали зі 120 країну світу різних континентів, а це – 3241 робота. Після відбору на фестиваль потрапили тільки 106 фільмів: 65 – з України та 41 – з 37 країн таких, як Сербія, Венесуела, Польща, Індія, Бразилія, США, Франція, Албанія, Японія, Уругвай, Колумбія і багато інших.

Тож упродовж трьох днів усі ці стрічки зможуть безкоштовно переглянути як кам’янчани, так і гості міста. Основна локація для показу фільмів – велика зала міського будинку культури. Тут же відбуватимуться і виступи відомих кіноособистостей, творчі вечори.

У журі буде багато відомих акторів, сценаристів і режисерів – його очолить Володимир Філіппов, режисер, зокрема, таких відомих стрічок, що знімалися в нашому місті, як «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» і «Іван Сила». Про своє бажання виступити в Кам’янця заявив і відомий актор театру та кіно, Народний артист України Богдан Бенюк.

Повну програму фестивалю можна проглянути за посиланням.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую