ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 22-24 червня

Культура 3039
Нудбгувати у вихідні не доведеться
Нудбгувати у вихідні не доведеться. Фото: themighty.com

Програма заходів.

У п’ятницю хмельничани відзначатимуть День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Усіх небайдужих кличуть покласти квіти до меморіалу біля "Вічного вогню".

Вже наступного дня у Хуупі запланували мініфест до Дня молоді, а в мистецькому дворику першої музичної школи виступить канадський співак Sean Nicholas Savage. Цього ж дня у парку Шевченка розгорнеться "Місто Професій", де кожна дитина матиме змогу "влаштуватись на роботу" і реалізувати свій потенціал.

В останній вихідний тижня в Хмельницькому відбудеться рок-фестиваль «пРОсКурів - фест», всіх охочих запрошують на тропічну вечірку, а діток кличуть на закриття сезону до лялькового театру.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. В арт-центрі "MASLO" показують проект «Афтепаті». У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин у стилі «ню» "Неприхована краса". В приміщенні обласної наукової бібліотеки експонують колекцію ілюстрацій "Більше ніколи поза увагою!", присвячену дискримінованим жінкам в Україні.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (22 червня)

Фото: з архіву редакції

Вшанування пам’яті жертв Другої світової війни

22 червня День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. З цієї нагоди 22 червня біля Вічного вогню відбудеться покладання квітів. Запрошуємо хмельничан вшанувати пам’ять жертв Другої світової війни

Коли: 10:00

Де: "Вічний вогонь"

Вартість: безкоштовно

Respublica Family Fest (Кам'янець-Подільський)

Фестиваль для всіх тих, хто не уявляє "Республіку" без фортеці та Кам'янця-Подільського! Це дружня, майже сімейна подія, де можна буде зустріти всіх тих, кого так давно не бачив, надихнутись старовинним містом та фортецею 16 стoріччя і, звичайно, 3 дні музики на двох сценах.

Коли: 15:00

Де: Кам'янець-Подільський, Руська брама

Вартість: 200-400 гривень

Концерт "Барви літа"

Концерт відділу естрадного співу Хмельницької ДМШ №1 ім. М. Мозгового.

Коли: 17:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Delaware, Missouri & Arizona

Минулого тижня в клубі "Англомовний мова" представили п'ять основних регіонів Сполучених Штатів. Цієї п'ятниці розпочнуть свою подорож, відвідавши три держави. Перша зупинка - перший в Америці штат Делавера.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (23 червня)

Фото: з архіву редакції

Міжнародний проект "Місто Професій"

Цей проект релізовується в Україні вже вп'яте. Створений для того, аби кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал. У парку розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій ат має можливість "влаштуватись на роботу". Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей: рятувальник, пожежник, актор, кухар, банкір, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, модель, кравець тощо.

Коли: 12:00

Де: парк ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

UNREGULAR DAYS: SEAN NICHOLAS SAVAGE

Sean Nicholas Savage канадський співак, представник лейбла Arbutus Records. В альбомі Bermuda Waterfall виконавець майстерно поєднав енергію і філософський зміст у кожному зі своїх творів. Це щераз доводить, що Савадж - це не тільки унікальний артист, а також гарний спостерігач буденних пригод, котрому вдається майстерно відкривати мудрість життя у своїх піснях.

Коли: 17:00

Де: Мистецький дворик дитячої музичної школи №1 ім. Миколи Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: перші 20 квитків - 220 гривень, потім - 320 гривень

Mini-Fest "Про100 неба"

Увесь вечір лунатимуть співи пісень під супровід гітари.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький університет управління та права, 4-ий корпус, вул. Проскурівська, 57

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Творчість Роальда Дала"

Хто такий ВДВ? Чи бувають персики гігантськими? А ви колись танцювали з Умпа-лумпами?“Книгарня Є” знову відкриває двері у світ дитячої літератури Європи. Цієї суботи діти мають нагоду ознайомитися з творчістю Роалда Дала, помандрувати разом з Чарлі до шоколадної фабрики, протистояти не дуже хорошим відьмам та полюбити книжки з Матильдою!Як завжди, на дітей чекатиме безліч цікавих питань та відповідей, дотепних фактів про автора а також веселий майстер-клас з виготовлення сюрпризу.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (24 червня)

Фото: з архіву редакції

Міський рок-фестиваль «пРОсКурів - фест»

У фестивалі беруть участь гурти, які подали заявки і пройшли відбір. Номінації фестивалю - "Авторський проект" та "Кавер-проект".

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Вистава для дітей "Рікі-Тікі-Таві". Закриття сезону

Рікі-Тікі-Таві - так зовуть молодого мангуста, він живе разом зі своєю родиною. Але одного разу під час повені потоком його змиває. Опиняється Рікі-Тікі-Таві в саду біля будинку, де живе хлопчик Тедді з батьками. На Тедді напала змійка Кара, але Рікі захистив малого і цим його врятував, бо змійка була отруйна. Так Тедді й Рікі подркжилися. Рікі лишається жити з ними, але небезпека не зникає все одно.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Тропічна вечірка

У програмі: яскраві майстер-класи, інтерактиви та конкурси, запальні танці від Студіі Танцю "New era", літні хіти у виконанні Івана Варави, захоплюючий квест із класнючими призами. А на згадку про цей дивовижний день зможете залишити собі екзотичне мехенді або веселий шарж чи світлину в гавайському вбранні біля тропічної фотозони.

Коли: 14:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2а

Вартість: безкоштовно

Лекція "Дорожня мапа в світі фінансів"

Погодьтесь, що набагато простіше орієнтуватися в невідомому місті чи країні, якщо у вас є мапа або GPS. Так само і в кожній сфері життя. Якщо відчуваєте, що не вистачає знань та досвіду в області фінансів, тоді потрібно на лекцію. Усім відомо, що у фінансовому світі існують певні правила, дисципліновано виконуючи які, просто неможливо уникнути успіху! Поділитися цими простими, але важливими правилами, а також практичним досвідом в досягненні фінансового успіху, готовий Виктор Федака, успішний бізнесмен, автор власного курсу "Правила фінансового руху". Незалежно на якому етапі матеріального розвитку ви знаходитесь, чи якою сферою діяльності займаєтесь, під час цієї лекції-інтерактиву ви зможете отримати відповіді на запитання, що цікаві саме вам.

Коли: 12:00

Де: Ресторан "Шотландія", вул. Західна Окружна, 50

Вартість - 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую