ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 27 серпня - 2 вересня

Культура 3498
Вже цими вихідними фестиваль "Республіка" у Хмельницькому
Вже цими вихідними фестиваль "Республіка" у Хмельницькому. Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

Головною подією цього тижня у Хмельницькому стане фестиваль «Республіка», який відбудеться наступними вихідними у Молодіжному парку. За три дні на трьох сценах виступлять близько п'ятдесяти музичних гуртів. Вхід на перший день Respublica FEST буде безкоштовним, тож не пропустіть.

Протягом тижня теж буде чим зайнятися у нашому місті. У вівторок пройде читання оповідань Олега Сенцова. У середу любителів двоколісних кличуть приєднатися до велозаїзду «Яскрава ніч». У четвер для діток у дендропарку організують квест «Я у світі».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». В арт-галереї «Масло» демонструють персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій "Спосіб життя".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (27 серпня)

Фото: Etcetera Media

Ментальна арифметика та швидкочитання

Ментальна арифметика Indigo Mental Club це сучасний спосіб розвитку творчих, пізнавальних та інтелектуальних здібностей, що сприяє розкриттю потенціалу дитини як дошкільного, так і шкільного віку.

ЗГІДНО З ДАНИМИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ, найбільш інтенсивний розвиток головного мозку відбувається у дітей 5-14 років. Саме в цьому віці діти злегкістю засвоюють нове, а набуті навички зберігаються на довгі роки.

Коли: 14:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", провулок Нижній Береговий, 2

Вартість: перше заняття безкоштовно

Вівторок (28 серпня)

Фото: VIDIA.ua

Фільм "Таємний щоденник Симона Петлюри" (допрем'єрний показ)

Симон Петлюра (Сергій Фролов) переїхав до Парижу у 1924 році. Головний отаман військ УНР та лідер Директорії УНР жив далеко від Батьківщини, та навіть у вимушеній еміграції Петлюра представляв загрозу для більшовиків. Тож аби припинити будь-яку діяльність провідника українського визвольного руху, радянські спецслужби наймають у Франції людину, здатну на вбивство. Історико-біографічний фільм «Таємний щоденник Симона Петлюри» переміг у пітчингу Держкіно у 2016 році та отримав державне фінансування у обсязі 23.6 млн. грн. Решту грошей, необхідних для зйомок, надав Український конгресовий комітет Америки. Режисер Олесь Янчук разом зі сценаристами Михайлом Шаєвичем та Олександром Шевченком впродовж шести років розробляли концепцію стрічки та працювали над сценарієм. Щоденника, з якого глядачі дізнаються подробиці життя Петлюри, насправді не існувало. Такий творчий хід викликав хвилю обурень серед реконструкторів. Зйомки стрічки велися у Києві та Львові.

Коли: 19:00

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: 60 гривень

Читання оповідань Олега Сенцова

Читає оповідання - Дмитро Гусаков. Запрошують всіх охочих.

Коли: 18:00

Де: Час розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Концерт гурту "Безодня"

Безодня — український альтернативний рок-гурт з Хмельницького. Головний концерт твого літа, не пропусти!

Коли: 20:00

Де: "Hot Club", вул. Подільська, 93

Вартість: 50 гривень

Середа (29 серпня)

 

Фото: з Фейсбуку

Велозаїзд "Яскрава Ніч"

Це нічний заїзд для тих, хто прикрашає свій велосипед світлоелементами. ЦІЛІ:-перетворити ніч з 29 на 30 серпня 2018 року в нашому рідному Хмельницькому в ефектне шоу вогнів і велосипедів;-зробити їзду на велосипеді різноманітною та яскравою;-привернути увагу велосипедистів до важливості бути видимими на дорогах в темну пору доби; гарно провести час.

Коли: 22:00

Де: В'їзд в парк ім. М.Чекмана. Міст Білого кольору

Вартість: безкоштовно

Четвер (30 серпня)

Фото: damskij.com

Квест для дітей "Я у світі"

Квест - це гра, яка подарує дітям безліч незабутніх емоцій та море нових відчуттів. Квест - це суміш реальних пригод, логічних завдань, спортивних досягнень та тімбілдінгу. Запрошуємо дітей від 5-ти до 16 років взяти участь у квесті, під час проходження якого вони спробують свої можливості: орієнтування на місцевості; розвязування цікавих завдань; вміння працювати у групі та підтримувати один одного; спілкування з оточуючими та знаходження виходу з непередбачуваних ситуацій.

Коли: 10:00-12:00 (для дітей 5-10 років), 13:00-15:00 (для дітей 11-16 років)

Де: Дендропарк

Вартість: 150 гривень

П'ятниця (31 серпня)

Фото: з архіву редакції

RespublicaFEST

RespublicaFEST - один із найбільших музичних та street-art фестивалів із кожним роком залучає все більше меломанів та креативних людей, щоб спільно створити неймовірну творчу атмосферу свободи та вічного свята. Організатори не втомлюються вигадувати нові формати для відпочинку та знайомити публіку з талановитими українськими колективами. Тому не дивно, що в 2018 програма фестивалю стане ще більш масштабною та різноманітною.

Коли: 16:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: від 150 гривень (у перший день - безкоштовно)

Субота (1 вересня)

Фото: pinterest.com

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Неділя (2 вересня)

Фото: nemalababaklopoty.com

День знань в дитячому клубі "FairyTale"

Запрошуємо дітей та дорослих, разом з нами відсвяткувати День знань. В програмі: ігри, розваги, сюрприз шоу, презентація нових послуг та лотерея. Стартуйте разом з нами і цілий рік буде легкий та мегапозитивним.

Коли: 11:00

Де: вул. Курчатова, 1В

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую