ye-logo.v1.2

Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками" порадили взяти кілька уроків етикету у пані Фреймут

Культура 15173
Леся Нікітюк тепер змагається у "Танцях з зірками"
Леся Нікітюк тепер змагається у "Танцях з зірками". Фото: 1plus1.ua

Відома хмельничанка взяла участь у п’ятому сезоні шоу "Танці зірками".

Вчора, 26 серпня, на каналі 1+1 стартував новий сезон танцювального проекту. Чотирнадцять українських зірок разом із кращими танцівниками у прямому ефірі запалювали на паркеті. Серед них - популярна телеведуча родом з Хмельницького Леся Нікітюк. Її партнером на шоу став дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців Максим Єжов.

Перед своїм виступом Леся зазначила, що танцюватиме за всіх дівчат, які люблять танцювати і прекрасно танцюють на дискотеці. "Мені пощастило, тому що з’явився він, той самий двометровий красень. Наш перший танець – сучасна хореографія. Хай на вулиці буде грім, б’є блискавиця, а на паркет виходить Леся – молода вовчиця", - пожартувала телеведуча.

Леся разом з Максимом виступили другими в прямому ефірі, виконавши запальний танець у стилі «фрістайл» під пісню LOBODA "SuperSTAR".

«Я себе зараз уявив в найдорожчому нічному клубі Хмельницького. Все палає, все яскраво і все дуже щиро та відверто. Незважаючи на те, що ви робили цей трюк, я раптом згадав, що мені потрібно купити драбину на дачу. Але все рівно я вам вірю, ви цікаві і я буду за вас голосувати», - сказав після закінчення номеру один з суддів проекту Влад Яма.

Водночас балетна діва Катерина Кухар, яка також є суддею шоу, рекомедувала Лесі взяти декілька уроків етикету у пані Фреймут.

Загалом пара отримала 18 балів за свій виступ, зайнявши приблизно середину турнірної таблиці. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую