ye-logo.v1.2

Після скандалу на "Танцях з зірками" за відому хмельничанку вступилася Могилевська

Культура 5330

Леся Нікітюк зі сльозами на очах зізналася, як її ображають коментарі суддів.

 Вчора, 16 вересня, на каналі 1+1 вийшов в ефір четвертий випуск шоу "Танці з зірками", в якому бере участь телеведуча і мандрівниця з Хмельницького Леся Нікітюк. Дівчина останньою вийшла на паркет, виконавши квік-степ зі своїм партнером Максимом Єжовим. Цього разу випуск був присвячений темі світового кіно і мюзиклів, тож Леся обрала для свого танцю роль Проні Прокопівни з фільму "За двома зайцями".

Перед виступом телеведуча згадала попередній випуск шоу, пояснивши ситуацію, яка склалася у неї з одним із членів жюрі. Минулий ефір для неї закінчився скандалом з Владом Ямою. Вислухавши коментар: "Не бий мене, мамо, мокрими трусами. Закривати треба стопи, коліна закривати", хмельничанка вигукнула у відповідь: "Рота треба закривати".

"Я, Леся Нікітюк, і я не шукала конфлікту з Владом Ямою. Спрацював рефлекс. Я прийшла сюди за кубком, - сказала вона. - Леся-драбина, мокрі труси. Я жива людина, в мене ранима душа. Я три ефіри мовчала".

За дівчину вступилася Наталія Могилевська. У знятому відео популярна українська співачка звернулася до Лесі Нікітюк зі словами підтримки. "Леся, я бачила твій виступ. Ти велика молодчина, я тебе підтримую. В тебе великий ріст у порівнянні з першим ефіром. Влад, я тебе прошу не ображай дівчинку", - заявила артистка.

Вчорашній виступ хмельничанки у ролі сучасної Проні виявився доволі вдалим. Усі судді проекту схвально відгукнулися про виконаний квік-степ, а найсуворіша з жюрі Катерина Кухар навіть заговорила про можливу перемогу Лесі.

"Дехто вважає, що ви схожі на Діму Комарова. А я думаю, що у вас є всі шанси отримати кубок", - сказала балерина.

Вже традиційно пара Лесі та Максима зайняла середину турнірної таблиці, не потрапивши в зону ризику. А проект на цьому етапі покинув шоумен Микола Тищенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую