ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк заявила, що хотіла б покинути шоу "Танці з зірками"

Культура 5142
Пара виконала джайв під пісню Вєрки Сердючки "Хорошо"
Пара виконала джайв під пісню Вєрки Сердючки "Хорошо". Фото: 1plus1.ua

Цього разу відома хмельничанка танцювала в образі Вєрки Сердючки.

Вчора, 7 жовтня, відбувся черговий прямий ефір проекту «Танці з зірками» на каналі 1+1. Цього разу темою випуску став «Вечір легенд». Усі вісім пар, які залишилися змагатися на паркеті, розповіли глядачам про своїх кумирів.

Минулого разу танець Лесі Нікітюк в образі ляльки Барбі судді розкритикували просто вщент. Вчора ж телеведуча перевтілилася в Вєрку Сердючку, станцювавши зі своїм партнером Максом Єжовим гумористичний джайв. Перед своїм виступом хмельничанка зізналася, як засмучує її сувора критика суддів та наскільки допомагає підтримка глядачів.

«Я хотіла б покинути шоу. Коли кожного дня казати «ти свиня», то воно через місяць почне хрюкати. Леся не так, ноги не так, то не так, - сказала вона. - Потрібно було просто надягати маску і виходити на паркет. Але величезна кількість підтримки зі сторони простих людей мене просто щоразу ставить на ноги».

Дівчина розповіла, що є фанаткою одного українського артиста – Андрія Данилка. А оскільки співак відсвяткував нещодавно свій 45-ий ювілей, цей танець вона присвятила йому.

Судді цього разу розділилися у своїх судженнях щодо виступу Лесі Нікітюк. Балерина Катерина Кухар зазначила, що не варто за гумором приховувати свої технічні недоліки. «Ви головна жінка-гуморист нашої країни. Я впевнена, що зараз майже всі наші телеглядачі танцювали з вами під цю пісню. Але я була на декількох корпоративах, де бачила, як під цю пісню танцювали набагато краще. А в нас, як ви знаєте, танцювальне шоу», - заявила прима.

Водночас Влад Яма цього разу похвалив хмельничанку. «Прогрес є. Це все помітно. Макс зайшов в купе хлопчиком, вийшов чоловіком. Джайв дуже точний і компактний танець. І з руками ви в цьому питанні впоралися краще, - звернувся танцівник до Лесі. - Я ціную, що відстань між колінами в танці зменшується. Я бачу, що координації стає більше. І бачу по очах наскільки ти ввімкнена і наскільки ти стараєшся робити кожен крок. Ти працюєш над собою».

Хоча Леся та Максим не отримали високі бали від журі, голосування глядачів вчергове врятувало пару від зони ризику. А проект на цьому етапі покинули Денис Беринчик разом зі своєю партнершою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую