ye-logo.v1.2

Найкращий виступ Нікітюк за всі ефіри: судді "Танців з зірками" розхвалили танець хмельничанки

Культура 3026
Вперше за вісім ефірів Леся Нікітюк спробувала себе у ролі драматичної артистки
Вперше за вісім ефірів Леся Нікітюк спробувала себе у ролі драматичної артистки. Фото: 1plus1.ua

Леся Нікітюк вразила всіх драматичним фрістайлом.

Вчора, 14 жовтня, відбувся восьмий прямий ефір шоу «Танці з зірками». Випуск шоу пройшов під українською темою. Тож усі виступи танцюристів були за народними мотивами. Пара Лесі Нікітюк і Макса Єжова виконала фрістайл під українську народну пісню «Цвіте терен».

«Ми вибрали пісню, під яку буде ревти половина українського народу. Мій дідусь з бабусею дуже любили цю пісню, співали її в два голоси. Вони прожили все життя, піклуючись одне про одного, а в 96-му році вони померли в один день. Я б хотіла, щоб цей танець зігрів серця людей, які вірять у щире кохання», - розповіла перед виступом Леся.

Також телеведуча заявила, якщо їй вчергове поставлять низькі оцінки, вона покине шоу. «Я роблю через «не могу». Але журі не бачить, як я стараюся. Чорне море не настільки синє, як моє тіло. Від тих всіх підтримок постійні травми. Як би погано не було, я вигребу», - додала вона.

Вчора Леся Нікітюк вперше «приміряла» на себе драматичний образ, й не прогадала. Журі схвально відгукнулися про виступ хмельничанки, хоча й поскупилися на оцінки.

«Незважаючи на те, що кумедні образи вам личать більше, сьогодні прогрес я бачу. Я не знаю, що було в стопах, тому що туману було забагато. Але тут, вгорі, було душевно. Тої Сердючки з минулого ефіра залишилася маленька крапелька, - сказав Влад Яма.

А балерина Катерина Кухар навіть подарувала Лесі свій улюблений віночок з квітів, в якому вона танцювала лілею. «Давня українська приказка говорить: «Дівчину з села можна вивести, а село з дівчини – ні». Але вам сьогодні вдалося перевтілитися з провідниці до тендітної лілеї. Це був ваш найкращий виступ за всі вісім ефірів», - зазначила вона.

У турнірній таблиці телеведуча зайняла останнє місце й потрапила у зону ризику. Але глядачі вчергове підтримали Лесю своїми голосами. Шоу, за рішенням продюсерів, цього разу не покинула жодна пара, й навіть навпаки – на паркет повернули Дениса Берінчика і Катерину Білявську.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую