ye-logo.v1.2

Детективні історії: хмельничанин презентував книгу «Шакал»

Культура 3140
Олександр Шелепало є членом Національної спілки журналістів України
Олександр Шелепало є членом Національної спілки журналістів України. Фото: автора

Це вже п’ята книга Олександра Шелепала.

Вчора, 25 жовтня у Хмельницькій центральній міській бібліотеці відбулася презентація книги члена Національної спілки журналістів України Олександра Шелепала «Шакал». Рукопис є своєрідним продовженням детективу «На кордоні ходять чорні пси».

«Написавши свій перший детектив, я зрозумів, що крапка в історії ще не поставлена. Герої з першої книги, перейшли в другу… І я припускаю, що це ще не кінець», - розповів на презентації книги «Шакал» Олександр Шелепало.

Привітати автора з виходом книги до бібліотеки прийшли друзі, знайомі та шанувальники творчості письменника. Саме для них, Олександр Григорович привідкрив сюжетну завісу і розповів, що у даному детективі йдеться про двобій групи українських патріотів, знайомих читачеві з книги «На кордоні ходять чорні пси», з агентами Москви та найманою нею бандою. Вороги прагнуть здійснити резонансну диверсію на території України і показати її світові як державу-терориста. Дія твору відбувається на теренах Східного та Західного Поділля.

  

Привітати Олександра Григоровича з виходом детективу "Шакал" прийшли друзі, знайомі та шанувальники його творчості.

«В цій книзі порушено три тематики: історична, патріотична та релігійна. Вони між собою переплітаються і одна без іншої не існують. Сподіваюся, читачі так само, як і я, переймуться сюжетною лінією», - каже Олександр Шелепало.

Письменник зізнався, що першим читачем рукопису став його син, який пише казки. «Чому саме він?», – запитали присутні гості. «Бо детективи – це ті самі казки, тільки для дорослих», - відповів Олександр Григорович.

Наприкінці презентаціі відбулася фотосесія. Усім охочим автор залюбки роздав автографи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую