ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 12-18 листопада

Культура 2453
Хмельничанам підготували чергову підбірку подій у місті
Хмельничанам підготували чергову підбірку подій у місті. Фото: edinstvennaya.ua

Програма заходів.

Цього тижня хмельничани матимуть можливість приділити увагу саморозвитку. Багато корисних і цікавих подій незабаром відбудеться у нашому місті. Лекції, тренінги, круглі столи – усе це чекає на вас найближчими днями.

У вівторок за круглим столом фахівці разом з жителями міста говоритимуть на тему булінгу, жертвами якого стають підлітки. Як йому протидіяти і як запобігти, розкажуть спікери під час зустрічі.

Днями в Хмельницькому пройде марафон із політичних реформ. Запрошують усіх, кого хвилює питання як підвищити роль громадян у політичних реформах.

Для тих, кого цікавить телевізійна жуналістика, в четвер проведуть лекцію і розкажуть, як виглядає вона виглядає очима журналістів.

Ближче до вихідних у місті запланували кілька музичних концертів. В суботу на сцені обласної філармонії виступить відомий український гурт «ДахаБраха».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». Нещодавно в обласному художньому музеї відкрилася мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (12 листопада)

Фото: Yoga Mania

Мантра-йога з гуртом Gauranga

На заході ви дізнаєтеся про вплив звуку на людину, значення медитації у нашому житті, познайомитеся з чудовими, світлими музикантами, які мають досвід духовної практики та вегетаріанства понад 20 років.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Вівторок (13 листопада)

Фото: lt.multycourse.com.ua

Круглий стіл "Булінг боїться розголосу"

Саме так, булінг, жертвами якого стають підлітки, боїться розголосу. Саме тому вирішили протидіяти йому тим, що будуть про це говорити максимально відверто. Круглий стіл відбуватиметься для попередженння і протидії булінгу в молодіжному середовищі. За круглим столом зберуться разом із фахівцями Патрульної поліції, психологами, представниками молодіжних організацій, педагогами, а головне, з молоддю.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Марафон із політичних реформ

Марафон із політичних реформ має на меті підвищити роль громадян у політичних реформах та налагодити діалог між виборними особами, політичними партіями та громадянами. Серед спікерів міжнародні та вітчизняні експерти у сфері національних реформ, представники аналітичних центрів, громадянського суспільства, активісти й журналісти.

Коли: 11:30

Де: Вул. Проскурівська, 65

Вартість: безкоштовно

Середа (14 листопада)

Фото: з архіву редакції

Виставковий проект «Майдан: простір творчості»

Це мандрівна виставка студентських робіт навчально-творчої майстерні графічного дизайну професора Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Віталія Шості. Хмельницький – четверте місто, де можна ознайомитися з творчістю студентів. Раніше роботи експонувалися в Києві, Одесі та Мелітополі.

Коли: з 10:00 до 18:30

Де: Хмельницький обласний художній музей, Проскурівська 47

Вартість: для школярів — 8 грн, для студентів та пенсіонерів — 10 грн, для дорослих — 20 грн.

Четвер (14 листопада)

Фото: 112 Україна

Лекція "Телевізійна журналістика, або як «хайпанути» на місцевому TV?"

Журналістика, якою знали її раніше, відходить в минуле. Ера інтернету та доступу до великих масштабів інформації вимагає шукати нових методі та підходів. А особливо, коли йдеться про місцеві телеканали. Як виглядає телевізійна журналістика очима журналістів? Що потрібно, щоб розробити новий цікавий проект? Що таке телеканал зсередини? Як місцеві телеканали продукують креативи? А головне: як «хайпанути» на місцевому TV? Секретами з власного досвіду ділитиметься лектор Сергій Савчук.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно 

Майстер-клас "Коли контент-маркетинг небезпечний для бізнесу"

Хочете знати, як створити стратегію, що реально збільшить прибуток? У Вас є бізнес і ви мрієте про швидкі замовлення? Ви власник e-commerce, маркетолог чи просто хочете прокачати свої знання з контент-маркетингу? Професіоналка своєї справи, Тетяна Степанюк, керівниця контент-відділу GeniusMarketing, поділиться своїм досвідом з реалізації дієвих контент-стратегій.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська 3/2

Вартість: 250 грн, 300 грн — у день заходу. Для студентів — знижка 50%

П'ятниця (16 листопада)

Фото: studopedia

Опера "Богдан Хмельницький" (ПРЕМ'ЄРА)

Опера "Богдан Хмельницький" за мотивами Костянтина Данькевича - ЛІБРЕТО (1 стор.) - ЛІБРЕТО (2 стор.). Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, хор та халет, Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (17 листопада)

Фото: з архіву редакції

 Концерт ДахаБраха у Хмельницькому

ДахаБраха - український етно-хаос гурт, його сформував Влад Троїцький у театрі "Дах". Гурт їздить по всій Україні та за кордоном, бере участь у фестивалях, концертах. Особливий підхід до музики зачаровує все більше слухачів.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-550 гривень

Вистава "Смішарики"

Театрально-розважальне видовище за участю героїв найпопулярнішого мульсеріалу "Смішарики". Це абсолюно нове, яскраве, сучасне шоу ляльок-велентів із використанням новітніх сценічних технологій і спецефектів.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Психологічний форум "Діалог Pro Стосунки"

На четвертому Форумі говоритимуть про стосунки. Якими вони є у нашому житті? Які вони на смак та колір? Чим наповнюють наше життя? Можливо, Ви скуштували яблуко розбрату або спокуси, а, можливо, маєте плоди життєвого досвіду та готові ними ділитись, а раптом відомо, де ростуть яблуні з золотими яблуками? Спікери Форуму досвідчені психологи, психотерапевти та спеціалісти суміжних професій, які готові ділитися якісною, новітньою, корисною тематичною інформацією.

Коли: 9:00

Де: Хмельницька дитяча школа мистецтв, вул. Гагаріна, 3а

Вартість: дводенного квитка - 400 грн, одноденного квитка - 250 грн

Урочисте відкриття стели із зображенням герба м. Хмельницький

Відбудеться урочисте відкриття стели із зображенням герба м. Хмельницький. Стела виконана в червоному кольорі з білими елементами і розміщена на "Острові кохання".

Коли: 12:00

Де: Набережна біля парку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Неділя (18 листопада)

Фото: YouTube

Музична вистава "Красуні кабаре"

"Вистава сприятиме гарному відпочинкові, зануренню в незабутню атмосферу оперети, насичену кольорами, живою музикою, співом та святковим настроєм. У музично-танцювальному дійстві візьмуть участь балет під керівництвом головного балетмейстера Олександра Шиманського та оркестр театру під керівництвом диригента Леоніда Деркача" - повідомляють організатори.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Опера "Богдан Хмельницький" (ПРЕМ'ЄРА)

Опера "Богдан Хмельницький" за мотивами Костянтина Данькевича - ЛІБРЕТО (1 стор.) - ЛІБРЕТО (2 стор.). Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, хор та халет, Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".

Коли: 17:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Концерт "Курган&Агрегат"

Довгоочікуваний концерт "Курган&Агрегат" в Хмельницькому. Тур "Підстрижись", 100%-не, непідробне мистецтво в чистому стані, розігріває паті місцевий улюбленець, DJ Прощук ака Карлос Мендоза. Можливі сюрпризи. Живий звук.

Коли: 19:00

Де: Арт-кафе "Диканька", вул. Подільська, 93

Вартість: 150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую