ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 19-25 листопада

Культура 2203
Підбірка наційкавіших подій у Хмельницькому протягом тижня
Підбірка наційкавіших подій у Хмельницькому протягом тижня. Фото: freepik.com

Програма заходів.

Цього тижня хмельничани відзначають День Гідності і Свободи. Усіх небайдужих запрошують покласти квіти до пам’ятника "Героям Небесної сотні" та переглянути документальний фільм "Зима. Небесна сотня".

Одразу дві нові книги презентують у Хмельницькому найближчими днями. Не обійдеться без цікавих концертів. Для містян заспівають Христина Соловій, Роман Скорпіон, відбудеться  симфо-шоу "PRIME ORCHESTRA".

Кілька цікавих вистав покажуть у театрі Старицького. Лекції та тренінги теж запланували для хмельничан цього тижня. У неділю ж у філармонії пройде фестиваль сім'ї.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». В обласному художньому музеї діє мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля». Виставку фотографій «Стінопис: вулицями США» можна переглянути в обласній науковій бібліотеці, а у виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва демонструють виставку фотографій, присвячених пейзажам Грузії “Дарунок Бога”. В арт-центрі "Масло" діє художня виставка "Backstage".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (19 листопада)

Фото: tribuna.pl.ua

Проект «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»

Проект надасть ветеранам АТО чудову можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку та пройти перше інтерв’ю. Упродовж 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Коли: 10:00

Де: Хмельницький

Вартість: безкоштовно

Презентація курсу "Програмування на PHP"

Курс розрахований на початківців, які не мають досвіду у програмуванні, та підійде для тих, хто бажає вивчити web-розробку. Запрошують відвідати безкоштовну презентацію курсу, познайомитись з ментором Дмитром Карповичем та послухати про розробку на РНР.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: безкоштовно

Вівторок (20 листопада)

Фото: facebook.com

Знайомство з романом "План Тація" та його автором

Чи мали ви коли небудь можливість читати книгу разом з її автором? Бо саме це і збираються робити на наступній вечірці спільного читання. Олег Андрішко - автор абсурдного роману «План Тація», який він і презентуватиме під час події. Олег - переможець міжнародних та всеукраїнських конкурсів, так каже про свій роман: "Цей роман — погляд на сучасну масову культуру, який розрісся до погляду на життя типового українця, недарма ж там можна впізнати такі знайомі явища".

Коли: 16:30, 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33, Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Роман Скорпіон із концертом

Роман Скорпіон - співак, композитор, ведучий та автор пісень.Його пісні «Мамо, я закохався», «Поцілую тебе, поцілую», «Біле плаття, біла фата» вже давно співає вся країна.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 120-360 гривень

Вечір класичної музики

Участь беруть лауреати міжнародних конкурсів Ольга Малик (скрипка), Андрій Малик (віолончель), заслужена артистка України Наталія Молдован (орган). У програмі лунатимуть твори Й.С. Баха, Ф. Мендельсона, М. Регера, К. Сен-Санса.

оли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 50-60 грн

Середа (21 листопада)

Фото: з архіву редакції

День Гідності та Свободи

У Хмельницькому з нагоди Дня Гідності та Свободи відбудеться мітинг, панахида та покладання квітів до пам’ятника Героям “Небесної сотні”, що на вулиці Героїв Майдану. У кінотеатрі ім. Т. Шевченка відбудеться перегляд тематичного документального фільму «Зима. Небесна сотня» з циклу «Зима, що нас змінила».

Коли: 16:00, 17:30

Де: вулиця Героїв Майдану, кінотеатр ім. Т. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Сольний концерт Христини Соловій

Загадкова, ніжна, чарівна галицька красуня з неперевершеним голосом. Христина Соловій – із тих співачок, які великим діапазоном свого унікального тембру може змальовувати віртуальні музичні картини, відкриваючи в них свою душу. Христина любить свою публіку і щедро ділиться з нею найціннішим, відверто розповідаючи про те, що відчуває. Так щиро й просто, але настільки глибоко й пристрасно, із таким щемливим трепетом і теплим спокоєм лише вона вміє говорити про найголовніше словами своїх авторських пісень «Тримай», «Хто, як не ти», «Fortepiano».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-550 гривень

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Лекція "Перевірка 2018. Що потрібно знати бізнесу?"

Захід для власників компаній, керуючих менеджерів. На лекції учасники дізнаються від юриста, як правильно реагувати на перевірки з податкової та держпраці, пропрацюють правильні реакції; дізнаються свої права та як захистити свою компанію.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 400 гривень, у день заходу — 500 гривень

 Четвер (22 листопада)

Фото: Vgorode.ua

Симфо-шоу "PRIME ORCHESTRA"

Prime Orchestra - унікальне явище на українській сцені. Цей кросовер проект являє собою симбіоз традицій і новаторства - кращих світових хітів рок, поп та електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічної інтерпретації, яка дарує добре відомим композиціям нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: від 220 гривень
 

Музична комедія "Фараони"

П'єсу написав О. Коломієць. За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Презентація роману Андрія Кокотюхи "Червоний. Без лінії фронту"

Презентація нового роману Андрія Кокотюхи про Данила Червоного "Червоний. Без лінії фронту" та трейлеру відбудеться в рамках промо-туру книги. Автор зустрінеться з читачами. Презентує новий роман та представить трейлер фільму, робота над яким ще триває.

Коли: 18:00

Де: Гуманітарно-педагогічна академія, вул. Проскурівського Підпілля, 139

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (23 листопада)

Фото: Vgorode.ua

Камерний концерт "Висоцький"

"Высоцкий - это как первая сигарета, первая пластинка The Rolling Stones или The Beatles. Первое и то, что запомнится на всю жизнь ", - Олексій Горбунов. У день пам'яті Володимира Висоцького О. Горбунов представить концерт, присвячений генію. ПІд час виступу Олексій не лише читатиме вірші, спілкуватиметься з публікою, а й розкаже цікаві невидумані історії із закулісного життя.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 200-580 гривень

Семінар "Балансири в роботі з дітьми раннього віку і аутистами"

Одноденний семінар стане корисним для батьків і фахівців, які працюють з дітьми-дошкільнятами й дітьми що страждають аутизмом.

Коли: 9:00

Де: Благодійний фонд "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3

Вартість: 1500 грн

Субота (24 листопада)

Фото: з архіву редакції

Конференція "Фестивальна майстерня-2018"

Фестивальна майстерня: як фестивалі допомагають розвитку бізнесу та громад. Формат: конференція (загальна частина + 3 паралельних воркшопи). Спікери: лідери команд та ідейні натхненники найвідоміших українських фестивальних та інших мистецьких проектів.

Коли: 9:30

Де: Дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул. Гагаріна, 65

Вартість: 200 гривень

Курс "Домедична допомога дітям"

Згідно зі статистикою третина нещасних випадків відбувається з дітьми, коли вони перебувають вдома або "під наглядом" дорослих, тому головне завдання близьких та рідних - забезпечити безпеку дітей і запобігти біді. Помилково думати, що діти є зменшеною копією дорослих і достатньо дати ліки в зменшених пропорціях. Адже в екстреній ситуації вони потребують зовсім іншої допомоги. Найкраща інвестиція у дитину - це навчитись рятувати її життя.

Коли: 10:00

Де: Вул. Подільська, 124

Вартість: 500 грн.(при оплаті в день тренінгу 550 грн)

Треніг "Перша допомога дітям"

Учасники навчаться надавати допомогу дітям до приїзду швидкої. Із досвідченими тренерами це буде легко та цікаво. Тренінг побудований на рекомендаціях та протоколах Європейської ради реанімації. Поспішайте - кількість мість обмежена.

Коли: 12:00Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 гривень

Тест-драйв річних курсів у Комп'ютерній Академії «ШАГ»

Запрошують усіх від 15 до 55 років на тест-драйв курсів: тестування ПЗ; розробка і просування WEB-проектів; професійна візуалізація та моделювання в Autodesk 3ds Max.

Коли: 13:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Неділя (25 листопада)

Фото: pyrozhenko.com

Podillia Family Fest

Програма фестивалю: відкриття виставки-ярмарку; майстер-клас "Щасливі разом, або Бути в парі, залишаючись собою" Жанни Сенчук; майстер-клас "Закони успіху сімейного бюджету" Вікторії Мухи; майстер-клас "Сім'я. Танок чи Танки?"Оксани Черненко; майстер-клас "Мудрі батьки" Ольги Арзуманової-Д'Аржанкур; показ тенденцій нового сезону: дитячої та святкової, вечірньої та весільної індустрії, вечірнє шоу міжрегіональний конкурс "Сім'я року 2018".

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую