ye-logo.v1.2

Відомий співак з Хмельниччини виступить разом із гуртом "Скрябін" у Києві

Культура 5249
На великому концерті гурту "Скрябін" співатиме  Юрко Юрченко
На великому концерті гурту "Скрябін" співатиме Юрко Юрченко . Фото: зі сторінки Юрка Юрченка у Фейсбук

Хіти "Скрябіна" прозвучать голосом Юрка Юрченка.

До 50-річчя загиблого фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка музиканти організували всеукраїнський тур. У суботу, 1 грудня, великий концерт музичного гурту відбудеться в Києві. Після смерті Кузьми на місце вокаліста нікого так і не взяли. Тож відомі хіти на концертах гурту часто виконують інші виконавці. Цього разу для нової програми музиканти запросили вокаліста Юрка Юрченка ("Юркеш"). Про це повідомляє видання "Гордон".

"Юра – дорослий, досвідчений артист. Мені особисто з ним мегакомфортно. У нас схожі погляди на життя, на те, як робиться музика, на те, як живуть рок-зірки. У нього п'ятеро дітей, у мене – троє. І найголовніше – я зовсім не порівнюю його з Кузьмою. Хоча він теж кучерявий чувак, простий, музичний. Але я зовсім не проводжу аналогій. Юра класно виконує пісні: по-своєму, але з нами на одній хвилі. Нам це подобається", – коментує видання гітариста групи "Скрябін" Олексія Зволінського.

На майбутньому концерті в Києві пролунають відомі композиції "Старі фотографії", "Мовчати", "Люди як кораблі", "Спи собі сама", "Трейн". Відбудеться концерт групи "Скрябін" у супроводі симфонічного оркестру та хору ансамблю пісні й танцю Збройних сил України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую