ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував фестиваль гармонійного розвиту «Мистецтво бути»

Культура 2776
Під час відкриття фестивалю, координатор заходу Леся Іващенко попросила усіх присутніх очиститися від негативу та звільнити місце для нових знань та емоцій
Під час відкриття фестивалю, координатор заходу Леся Іващенко попросила усіх присутніх очиститися від негативу та звільнити місце для нових знань та емоцій. Фото: автора

Учасники заходу матимуть нагоду відвідати понад 60 майстер-класів.

Сьогодні, 1 грудня у Хмельницькому стартував ХІV Фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво бути». Триватиме від два дні.

У приміщені Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту (вулиця Кам'янецька, 3, зупинка «Юність») сьогодні розгорнулося справжнє свято – окрім цікавих та пізнавальних майстер-класів, усі учасники фестивалю зможуть відвідати «корисний» ярмарок та взяти участь у розіграші подарунків.

Розпочався фестиваль з знайомства та презентації майстрами своїх майстер-класів. Координатор заходу Леся Іващенко, привітала усіх присутніх та побажала, аби ці два дні для усіх стали пізнавальними та корисними.

«Під час фестивалю відбудуться понад 60 найрізноманітніших майстер-класів. Під час них, ми будемо працювати в напрямках гармонізації внутрішнього світу, відкриватимемо секрети вдалих стосунків між чоловіком та жінкою, батьками та дітьми. Окрім цього, на фестивалі будуть представлені слов’янські методи зцілення, оздоровчі техніки та трансформаційно-психологічні ігри. Одним словом буде цікаво, пізнавально та весело», - каже координатор фестивалю «Мистецтво бути» Леся Іващенко.

Розпочався фестиваль з знайомства та презентації майстрами своїх майстер-класів.

Хмельничанка Марія Березенська не вперше бере участь у фестивалі гармонійного розвитку. Жінка розповідає, що завдяки таким заходам, кожна людина може позбутися страхів, знайти внутрішній баланс та відшукати своє призначення. «В своєму житті я мала сильний страх, який був пов'язаний з моїм дитинством. Це почуття паралізувало мене, коли я пригадувала ту ситуацію. Завдяки фестивалю, я зрозуміла, що від страху не потрібно ховатися, а навпаки - варто подолати його за допомогою різних практик. Сьогодні я вільна від свого поневолення і дуже цьому радію», - зізнається пані Марія.

Тренер Олексій Раюк провід сьогодні майстер-клас на тему "Як вийти з проблемних почуттів та емоцій".

На фестивалі «Мистецтво бути» вивчають не лише як вийти з проблемних почуттів та емоцій, а й пізнають як бути хорошими батьками, партнерами, колегами та людьми.

Юлія Підопригора провела майстер-клас "Де живе моя сила або як перестати бути "порожньою склянкою".

Кожен фестивальний день поділений на чотири лінійки (частини): у кожній з яких заплановано вісім різнопланових майстер-класів. Вони відбуватимуться паралельно, але у різних аудиторіях. Перед початком кожної нової лінійки майстер-класів відбуватиметься їхня презентація тренерами. Тому кожен зможе обрати той, який найбільше його зацікавив.

Під час фестивалю діє "корисний" ярмарок.

Для тих хмельничан, які б хотіли прийти на фестиваль, але не має на кого залишити дітлахів, - можуть їх сміливо брати з собою. Організатори заходу подбали і про це, адже на фестивалі працює дитяча кімната, де вашому чаду буде цікаво та весело. З розкладом фестивалю можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, вартість участі у фестивалі – 300 гривень (один день), 500 гривень (два дні). Разовий абонемент – 100 гривень. Для студентів передбачені знижки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую