ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть роботи переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра»

Культура 1812
Щороку в стінах Хмельницького обласного художнього музею відбувалася знакова подія – виставка творчих робіт, які представляли учні художніх та загальноосвітніх закладів області та церемонія відзначення переможців
Щороку в стінах Хмельницького обласного художнього музею відбувалася знакова подія – виставка творчих робіт, які представляли учні художніх та загальноосвітніх закладів області та церемонія відзначення переможців. Фото: artmuseum.km.ua

Окрім виставки учасників відбудеться й церемонія нагородження переможців.

У четвер, 20 грудня о 12:00 у Хмельницькому обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки робіт представлених на участь в обласному мистецькому конкурсі імені Людмили та Миколи Мазурів «Подільська палітра» та церемонія нагородження його переможців.

Члени конкурсного комітету обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів «Подільська палітра» розглянули 17 художніх творів, які подали на конкурс 11 учасників.

За підсумками обговорення визначено переможцями: у номінації «Живопис» - Ольгу Ференс, за картину «Перший весняний сніг», у номінації «Графіка» - Павла Долгого, за диптих «Корал і хижа риба». У номінаціях «Декоративно-прикладне мистецтво» та «Скульптура» переможців не визначали через відсутність робіт.

До речі, обласний мистецький конкурс імені Людмили та Миколи Мазурів «Подільська палітра» заснований 2000 року з метою вшанування пам’яті знаної хмельничанки, талановитої художниці Людмили Мазур. Минулоріч рамки конкурсу розширилися: він проводиться у два тури. У першому – беруть участь твори конкурсантів трьох вікових категорій – 6-9, 10-12 та 13-16 років. У кожній з цих вікових категорій визначаються по троє переможців. У другому – розглядаються роботи конкурсантів серед молоді віком від 17 до 25 років та визначаються по одному переможцю у чотирьох номінаціях: живопис, графіка, скульптура та декоративно-прикладне мистецтво.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую