ye-logo.v1.2

Відпочинок з дітьми у новорічно-різдвяні свята: що підготували у Хмельницькому

Культура 3914
У новорічні свята дітвора особливо потребує уваги й турботи батьків, тож для вас "шпаргалка", як можна провести весело час з малечею у Хмельницькому
У новорічні свята дітвора особливо потребує уваги й турботи батьків, тож для вас "шпаргалка", як можна провести весело час з малечею у Хмельницькому. Фото: 6262.com.ua

Щоб ви мали, чим зайняти своє чадо протягом зимових свят, ми склали список подій, куди можна сходити з дитиною у Хмельницькому.

Новий рік не за горами, а значить незабаром зимові канікули. І щоб ваші малюки запам’ятали їх надовго та отримали яскраві враження від зимових свят, у Хмельницькому запланували чимало цікавих заходів. Розпочнуться святкові події ще напередодні Дня святого Миколая. Протягом грудня-січня на дітлахів очікують концерти, вистави, виставки, майстер-класи, новорічні ранки та дитячі гулянки.

Вже завтра, 19 грудня, біля головної ялинки міста запрацює гостина Святого Миколая, яка працюватиме до 14 січня. Цього ж дня поряд з новорічною гостиною перед містянами з концертом виступить зі своїм гуртом відома хмельницька бандуристка Марина Круть.

 

Маленькі хмельничани зможуть особисто зустрітися зі святим Миколаєм. Фото: з архіву 

Сьогодні ж, 18-го грудня, батьків разом з малечею запрошують на відкриття виставки-конкурсу «Різдвяна феєрія» у виставковій залі (вулиця Проскурівська,65), де відвідувачі зможуть поглянути на новорічно-різдвяні іграшки, створені юними митцями. Триватиме виставка до 9 січня. Вхід вільний.

У четвер, 20 грудня, можна відвідати майстер-клас із виготовлення новорічних подарунків, на якому дітвора зможе зробити своїми руками новорічні подарунки для себе або друзів. Початок майстер-класу о 15:30 в бібліотеці філії, 11 (Львівське шоссе 47/2).

В суботу, 22 грудня, усіх знову кличуть до головної ялинки. Цього разу тут відбуватиметься новорічна молодіжна програма. На юнаків та дівчат чекають цікаві розваги й забави.

Фото: з архіву

Для кожної дитини Новий рік асоціюється найперше з святковою ялинкою. Тому для маленьких хмельничан організовують новорічні ранки біля ялинки у філармонії. На діток чекають казкові герої, веселі забави, конкурси і незабутні враження.

Щоб усі малята встигли потанцювати біля новорічної ялинки, таких ранків буде аж чотири: 24 грудня о 10.00 та о 12:00; 25 грудня о 10.00; 3 січня о 12.00. Вартість квитків: 50 гривень для дітей і 50 гривень для дорослих.

Маленькі хмельничани протягом зимових вихідних зможуть відвідати низку захоплюючих вистав. У суботу, 22 грудня, до театру Старицького (вул. Соборна, 60) запрошують дітей з особливими потребами на перегляд новорічної вистави «Снігова королева». Початок о 15.00.

Для дітей з інвалідністю проведуть виставу. Фото: khm.gov.ua

Театр ляльок «Дивень» кличе малечу на новорічне дійство та виставу «Веселі перегони», які відбудуться 23 грудня. 25 грудня маленьким хмельничанам покажуть новорічне дійство та виставу за мотивами казки «Коза і семеро козенят». 29 і 30 грудня та 2 і 3 січня діток запрошують до лялькового театру на новорічне дійство. 5 січня малеча зможе відвідати новорічне дійство і виставу «Дюймовочка». 12 січня відбудеться лялькова вистава «Лисичка і ведмідь», 13 січня всіх запрошують на прем’єру «Чи можна грошима річку загатити». Вистава «Різдвяна ніч» відбудеться 19 січня, а наступного дня у театрі покажуть «Казку-ланцюжок». Усі перераховані вище вистави розпочинатимуться о 12 годині. Вартість квитків: 28-30 гривень.

Фото: ua.dyven.org

Крім того, 12 і 19 січня у театрі «Дивень» буде ще бебі-театр, розрахований на діток 1-3 років. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. Сюжети у бебі-театрі прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається. Початок вистав у бебі-театрі о 10:30. Вартість 40 гривень.

Фото: ua.dyven.org

Новорічну виставу-гру для дітей з батьками «Я клоун» покажуть у монотеатрі «Кут» 29-го і 30-го грудня. Початок о 12:00. Вартість квитків: 25 гривень з людини.

«Новорічна дитяча гуляночка» триватиме 1-го і 2-го січня біля головної ялинки міста. Малятам підготували святкову програму з конкурсами, веселими забавами і розвагами.

У перші дні Нового року дітлахам організують гуляночку біля головної линки міста. Фото: автора

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую