ye-logo.v1.2

Хмельничани приєднаються до всеукраїнського флешмобу одночасного виконання колядки

Культура 2067
Минулого року акцію провели в одному з торгових центрів міста
Минулого року акцію провели в одному з торгових центрів міста. Фото: з архіву редакції

Акцію проведуть на сцені Різдвяного ярмарку.

Вже вдруге Хмельницький долучиться до всеукраїнської акції одночасного співу колядки «Нова радість стала». Цього року, як і минулого, у флешмобі будуть брати участь колективи закладів культури. Минулого року колядку співав Хмельницький камерний муніципальний хор.

«Третій рік поспіль під час “Вертеп-фесту” пролунає над Україною одна з найвідоміших колядок - «Нова радість стала». У 2017 році в трьох містах — Харків, Львів і Краматорськ — відбулася перша акція спільного виконання колядки, коли рівно опівдні на головних площах міст сотні людей заспівали відомі всім слова. В 2018 до них приєдналися ще 3 міста — Хмельницький, Кам'янець-Подільський та Тернопіль. В цьому році організатори “Вертеп-фесту” отримали підтвердження про залучення до акції з 23-х міст України, - розповідають організатори. – Цього року всеукраїнська акція буде не тільки набагато масштабнішою, але й виходить за межі країни. До неї приєднується молодь з Німеччини і Польщі».

Кожен охочий може стати організатором всеукраїнської акції в своєму місті. Або можна приєднатися до неї, прийшовши до обраної локації в одному з тих міст, що до неї долучилися, скоріш за все, це буде місцевий зимовий фестиваль. Якщо за якихось обставин це неможливо, то де б ви не були, пропонують організатори, у суботу 12 січня о 14.30 годині маєте заспівати “Нова радість стала”, зробити під час співу відео-селфі, а потім розмістити його на своїй сторінці та сторінці Вертеп-Фест у Харкові у Фейсбуці та/або Інстаграмі з хештегом #НоваРадість, #ВертепФест2019.

У Хмельницькому акція "Нова радість стала" відбудеться в суботу, 12 січня, о 14:30 на сцені Різдвяного ярмарку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую