ye-logo.v1.2

Ёлка і гармонія «Провансу»

Культура 2616
Фото: Хтось не Зробить! Хмельницький

Перший концерт співачки у Хмельницькому у перший день весни

Морозного вечора хмельничани, прикривали своїми рукавичками та комірами квіти для улюбленої співачки, й поспішали у  Хмельницьку обласну філармонію.
В рамках туру на підтримку альбому «Прованс» співачка Ёлка, яку насправді звати Єлизавета, дарувала свої флюїди позитива та оптимізму в стилі «не падай духом» юним хмельничанам.
За годину до концерту залишилося ще близько 150 квиточків (із 750). Найдешевший з них коштував 60 гривень, найдорожчий — 260. Хоча вже перед самим виступом популярної артистки таки вишикувалася черга тих, хто не встиг придбати квитки заздалегідь. Хоча вже й після сьомої, а саме на 19.00 Ёлка запрошувала шанувальників у філармонію, з квитками проблем не було. На запитання: «Які квиточки ще залишилися?», у касі відпо­віли: «Та які хочеш? Вам скільки?».
Разом із своїм «шматочком Франції» артистка подорожує містами України, Росії, Білорусії, Латвії. За словами імпресаріо заходу Валентина Драгомерецького, позаду залишилися концерти у майже 15 містах. Попереду ще 20. Наступного ж дня після концерту в Хмельницькому, Ёлка вирушила у Москву. «Прованс» у її виконанні збиратиме зали аж до травня. Як розповів пан Драгомерецький, найімовірніше саме у травні співачка знову буде на Поділлі, у Кам'янці-Подільському.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую