ye-logo.v1.2

"Засвічені" зірки

Культура 5649

«Проскурівський телеграф» вирішив трохи покопирсатися в історії шоу-бізнесу і пригадати імена деяких хмельничан, котрі не побоялися взяти участь у телевізійних шоу-проектах

Олександр Пономарьов увійшов до історії українського шоу-бізнесу, як перший представник України на «Євробаченні».  Сталося це в 2003 році у Латвії. Олександрова англомовна композиція «Аста ла віста» («До побачення») посіла 14 місце серед 26 учасників, що для українського дебюту виявилося не так уже й погано.
Олександр Педан – екс-гравець хмельницької команди КВК «Три товстуни», який протягом,  майже, десяти років, смішив не лише хмельничан, але й усіх українців. У 2006 році хмельницький «кавеенщик» став ведучим популярного телевізій­ного проекту «Comedy Club Ukraine», а згодом ще й – ранкового шоу «Підйом».
Дядя Жора (Вадим Мічковський), друг і колега по «цеху» Олександра Педана, теж виходець з «Трьох товстунів». Крім резидентства у проекті «Comedy Club Ukraine» восени 2008 року Вадим став учасником проекту «Танцюю для тебе» на телеканалі «1+1», а у березні 2010 – продюсером розважального гумо­ристи­чного «Бігуді-шоу».
Тетяна Електра, вихованка Дяді Жори. Гостра на язик, красива, максимально емансипована учасниця з вишуканими манерами й швидким розумом, легко доводить усім, що жінка здатна жартувати не лише про чоловіків та шопінг. Пиво і футбол, політика та автомобілі хвилюють хмельничанку-резидентку «Бігуді-шоу» не менше, ніж жіночі плітки чи модні «витрибеньки».
Сергій Костецький для України вперше «засвітився» навесні 2007 року на телевізійному проекті «Танці з зірками-2». Саме у ньому Сергій зі своєю партнеркою – знаменитою гімнасткою Лілією Підкопаєвою,  здобули перше призове місце, отримали грошову винагороду та небачену досі «зірковість».
Анатолій Кальяненко – фіналіст четвертого сезону «Шансу», який здобувши перемогу, в якості суперпризу обрав не подальшу «розкрутку», а гроші. Щоправда, на його творчості це аж ніяк не позначилося! Після подібного «реверансу»  талановитий хмельничанин не припинив писати та співати.
Ірина Мерлені – переможниця другого сезону шоу каналу «1+1» – «Танцюю для тебе». Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби у парі з вищезгаданим танцюристом-хмельни­-ча­нином  Костецьким танцювали задля здійснення мрії маленького плавця Сергія Солнцева.
Наталя Степанова – природжена телезірка. Три роки тому вона перемогла у телевізійному шоу  «Зірка караоке». Відтоді без її участі рідко коли обходиться якийсь теле­візійний кастинг. Не менш цікавою та насиченою потрібними «зірковими» знайомствами виявилися і Наталина участь у телепроектах «Інтуїція» та «Свобода слова з Савіком Шустером». І це, за словами пані Наталі, лише початок!
Наталю Валевську  почали впізнавати на вулицях після її перемог у шоу-програмах «Караоке на майдані» та «Шанс-3», що транслювалися на «Інтері». Проте, сама Наталя найбіль­шою своєю професійною перемогою вважає «Золоту зірку» Алли Пугачо­вої, яку вона отримала з рук Примадонни на конкурсі «Алла шукає таланти».
Андранік Алексанян, учасник «Дитячого Євробачення», «Дитячої нової хвилі», музичних конкурсів: «Крок до зірок» та «Слов’янський базар», телепроектів «Хвилина слави», «Чудо-люди», «Україна має талант»… І, хоча Андранік наймолодший з усіх учасників нашої хмельницької «зірко­вої колекції», проте, схоже, на кількість його перемог це аж ніяк не впливає.

Міла Нітіч (Людмила Нитичук) також припала до душі Аллі Борисівні і на музичному конкурсі «Нова хвиля», що у Юрмалі, крім «Золотої зірки» отримала ще й спеціальний приз – 50 тисяч доларів. Співоча кар’єра Міли продовжується і сього­д­ні. До речі, цього року вона була учасницею відбіркового конкурсу «Євробачення-2011».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую